UDALA SE NADEŽDA BILJIĆ? Prigrlila Tomu u beloj haljini pa mu uputila SRCEPARAJUĆU PORUKU! (FOTO)
Foto: Printscreen

DRUŠTVENE MREŽE GORE

UDALA SE NADEŽDA BILJIĆ? Prigrlila Tomu u beloj haljini pa mu uputila SRCEPARAJUĆU PORUKU! (FOTO)

Stars -

Nadežda Biljić za potrebe jednog prazničnog snimanja obukla se u belu haljinu, pa pored okićene jelke zagrlila Tomu Panića, sa kojim čeka prvo dete. Par je, inače, poznat još iz "Zadruge", gde su i započeli svoj odnos. Međutim, poruka koj uje pevačica uputila svom čoveku mnoge je bacila na razmišljanje - da li se ona to udala?

Naime, osim što se fotografisala u beloj haljini, Nadežda je nekoliko puta Tomu prozvala svojim suprugom, a sebe njegovom ženom.

foto: Instagram screenshot

"Sećam se kako smo se upoznali i kako sam sebi rekla - ja nikada neću biti sa ovim. Prošli smo svašta i tek nas čeka naša beba i sve lepo što smo zaslužili... hvala ti što si uvek uz mene, što si moja leđa kada padnem, što me poštuješ, voliš (bez obzira na moje ispade, žensko pusto) hvala ti što se boriš za nas i što si mi najbolji prijatelj, brat, muž, moj životni saputnik... hvala Bogu i predhodnoj godini što mi te je doveo u život i što će nas učiniti bogatijim za još jednog člana, naše zlato i smisao svega... hvala ti za sve... volim te najvise na svetu, ti si moja slabost i snaga i sve ono što sam želela od života sve ove godine... pre tebe moj život je bio prazan, sve pre tebe je smešno i ne postoji ništa sem nas i naše porodice! Voli te tvoja žena najviše na svetu sada i zauvek", potpisala je Nadežda jednu od fotografija koju je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Par se još uvek nije javno oglašavao akonto glasina da su stali na ludi kamen.

foto: Instagram

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track