ZORANNAH JE POSLE ŠOK IZJAVE MORALA DA ODREAGUJE! Ako biste mogli da sjašete sa mene bila bih vam ZAHVALNA! (FOTO)
Foto: Printskrin Youtube

dosta joj je

ZORANNAH JE POSLE ŠOK IZJAVE MORALA DA ODREAGUJE! Ako biste mogli da sjašete sa mene bila bih vam ZAHVALNA! (FOTO)

Stars -

Zorana Jovanović Zorannah još jednom se našla na stubu srama zbog izjave akonto muško-ženskih odnosa. Blogerka je, naime, istakla kako se njen stil menja u odnosu na to kako se oblači momak s kojim izlazi, što je na društvenim mrežama izazvalo buru.

Ona je dodala i da ima drugaricu koja misli da Zorannah čak i jede samo ono u čemu njen partner uživa, a tek to je kod mnogih izazvalo šok.

Zorannah se tim povodom oglasila te apelovala na javnost da i te kako ima pravo na svoje mišljenje i stav, pa svima poručila da gledaju u svoje dvorište, jer svako živi onako kako ume i zna.

"Ako biste mogli da sjašete sa mene, mojih životnih stavova, ponašanja i odnosa prema muškom rodu bila bih vam zahvalna. Svako živi svoj život onako kako smatra da treba, vas niko ne tera da radite isto što i ja, ali ja kao i vi imam pravo na svoje mišljenje i ponašanje. Ono možda nije savršeno ali je moje. A život odavno nema pravi i pogrešan način, svako živi kako želi i ume. Hvala i srećna vam 2020. godina, nadam se da ćete biti srećniji, voljeniji i gledati više u svoje dvorište nego u moje", poručila je ona putem Instagram priča.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BINUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track