BOJANA SKIDA STOJKETA S RUKE: Rajićeva laserski briše tetovažu
Foto: Instagram, Damir Dervišagić

kraj

BOJANA SKIDA STOJKETA S RUKE: Rajićeva laserski briše tetovažu

Stars -

Bivša manekenka odlučila je da laserski ukloni Vladimirovo ime s desne ruke,
a sudeći po fotografiji koju je objavila, proces je u toku

Bojana Rajić Đurđević odlučila je da s podlaktice ukloni tetovirano ime bivšeg supruga Vladimira Stojkovića!

Nekadašnja manekenka rešila je da izbriše svaku uspomenu na golmana, s kojim ima sina Lava. Ona je nedavno krenula na tretman laserskog uklanjanja tetovaže koju godinama ima na podlaktici, a na kojoj piše „Vladimir“.

U prilog tome govori i fotografija koju je nedavno objavila, na kojoj pozira sa suprugom Branislavom Đurđevićem, a na ruci se vide samo tragovi nekada velike ljubavi. Inače, iako je posle razvoda od Stojketa rekla da tetovažu neće skidati, ona se predomislila.

- Kad su se venčali, Bojana je odlučila da Vladimiru na poseban način iskaže ljubav. Istetovirala je njegovo ime na desnoj ruci, a on je bio prijatno iznenađen. Iako je rekla da neće dirati crtež kad su se razveli, promenila je mišljenje. Ne znam da li je zbog svog sadašnjeg supruga to uradila ili prosto samo za sebe, ali već nedeljama ide na lasersko uklanjanje.

Budući da je reč o trajnoj tetovaži, biće potrebno vreme da se ime izbriše, ali već je izbledelo - kaže izvor. Podsetimo, Bojana i Vladimir su se razveli 2014. Nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima zbog sina, a oboje su se nakon rastanka ponovo venčali i dobili decu.

J. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track