SERGEJ TRIFUNOVIĆ ODE U TURBO FOLK! Ljuba Aličić otkrio da je Sinan uništio Džeja!
Foto: Filip Plavčić, Kurir

Hit počeo da tvituje o estradi

SERGEJ TRIFUNOVIĆ ODE U TURBO FOLK! Ljuba Aličić otkrio da je Sinan uništio Džeja!

Stars -

PROMENIO PLOČU Glumac s pratiocima na društvenoj mreži podelio anegdotu svoje drugarice koja je bila u avionu sa folkerom

Sergej Trifunović napisao je na Tviteru kako je čuo od drugarice da je Ljuba Aličić ispričao da je Sinan Sakić uništio Džeja Ramadanovskog! Glumac, koji je do juče tvitovao isključivo o politici, nedavno je promenio ploču i sada uglavnom piše o zabavnim temama. S pratiocima je podelio zanimljivu anegdotu koja je nastala u avionu, na letu Beč-Beograd, a u kojoj su učesnici bili Ljuba Aličić i Trifunovićeva drugarica.

- Drugarica mi upravo priča kako je zaglavila na letu iz Beča s Ljubom Aličićem, avion im je zbog nevremena zaglavljen u Podgorici i ona sluša priču kako je Sinan uništio Džeja. Plačem - napisao je glumac.

foto: Twitter

Sergej nije pojasnio, ukoliko mu je neimenovana drugarica prenela, na koji način je pokojni Sakić „uništio“ Džeja, pa su njegovi pratioci na Tviteru u komentarima nagađali o čemu se zapravo radi. Poznato je da su dvojica pevača bili bliski prijatelji i da je Ramadanovski teško podneo Sinanovu smrt pre godinu i po. - To je jedna legenda. Otišao je isto kao i pokojni Toma, kao kralj! Svima je nama žao. Naježio sam se... Vidite, on je već bio bolestan, svi smo se nadali, znam ga ceo život, voleo sam ga... Ali svi ćemo mi jednog dana otići - rekao je prošle godine Džej.

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja