POČELA SAM DA VRIŠTIM KAD MI JE ZORICA POSLALA PORUKU: Dudićeva priznala zašto OBOŽAVA Brunclikovu!
Foto: Printscreen/Magazin In

ISPUNILA JOJ SE ŽELJA

POČELA SAM DA VRIŠTIM KAD MI JE ZORICA POSLALA PORUKU: Dudićeva priznala zašto OBOŽAVA Brunclikovu!

Stars -

Ivana Dudić priznala je koliko je očarana Zoricom Brunclik, te je otkrila da joj je novogodišnja želja bila da je upozna.

"Zorice, najozbiljnije, ja vas obožavam, obožavam svaku vašu pesmu... Onda sam rekla Sanji: "Pozdravi je", onda mi je Zorica poslala poruku na Instagramu, ja sam bila na stolici šminkala sam se za kadar, zaustavila sam sve, izašla sam i počela sam da vrištim, vi ne shvatate. Vi ste meni novogodišnju želju ispunili, majke mi. Hvala ti, Sanja", rekla je Ivana ushićeno.

foto: Printscreen/Magazin In

"Zato što je čestita i iskrena. Kao što kažu: "Je l' gledate Zadrugu?", "Ma ne", a svi sve znaju šta se dešava. Ali lepo je da ti to priznaješ. Ti si ostvarena osoba, nemaš mnogo godina, ali si ostvarena, a čim si ostvarena ti nemaš sujete da kažeš na glas ako ti se neko dopada. Ja sam četiri osobe upoznala koje sam želela i ostala je još samo jedna. Želela sam da upoznam Vesnu Radusinović, Milomira Marića, volim tako te ljude koji kad pričaju ja gledam kao učenik. Želela sam da upoznam Isidoru Bjelicu... Ostala je Vedrana Rudan", rekla je Zorica.

Dudićevu je Zorica potom pitala zašto nije bila na njenom koncertu.

"Nisam, bila sam u srednjoj školi, moja drugarica koja se druži sa vašom ćerkom išla je na koncert. Ja nisam imala kartu, bilo je sve rasprodato i ja nisam išla", rekla je glumica u emisiji "Magazin In".

foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs, Foto: Printscreen/MagazinIN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja