SILVANA JE '76. POSETILA BABA VANGU U BUGARSKOJ! A ona joj je tada predvidela tragičnu smrt: Svi detalji MUČNOG SUSRETA!
Foto: Facebook Silvana ZILHA Armenulić, Youtube/Printscreen

sablasnO

SILVANA JE '76. POSETILA BABA VANGU U BUGARSKOJ! A ona joj je tada predvidela tragičnu smrt: Svi detalji MUČNOG SUSRETA!

Stars -

Silvana Armenulić 1976. godine u avgustu iskoristila je gostovanje u Bugarskoj da poseti čuvenu Baba Vangu. Susret je, kažu, bio mučan. Slepa Vanga dugo je ćutala tokom pevačicine posete, a onda je rekla:

"Ne želim da govorim s tobom. Ne sada. Idi i dođi kroz tri meseca."

Međutim, to nije bilo sve što joj je rekla. Ono što je usledilo izgovorila je u transu. Silvana je tada bila već na vratima.

"Čekaj, u stvari nećeš moći da dođeš... Idi, idi, ako možeš, dođi!"

Jugoslovenska Merilin Monro, kako su je nazivali zbog lepote, poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Niš, kod mesta Kolari. U istoj nesreći stradali su i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RTV Beograd, koji je upravljao vozilom.

Igrom sudbine, Lepa Lukić zakasnila je i nije s njima pošla na taj put.

Njeno pravo ime bilo je Zilha Bajraktarević, a rođena je 1939. godine u Doboju. Bila je treće od desetoro dece poslastičara Mehmeda Bajraktarevića. Sa 16 godina otišla je kod tetke u Sarajevo i počela da peva po kafanama. Tek kasnije uzela je umetničko ime, po čuvenoj glumici Silvani Mangano.

Kurir.rs/Foto: Facebook silvana Zilha Armenulić, Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja