Najnovije vesti

MUSTAFA SE PLAŠI DA ZBOG OVOGA NE IZGUBI EMINU ZAUVEK!? Odnos bivših supružnika na velikom je TESTU!
Foto: Dragan Kadić

NOVE INFORMACIJE

MUSTAFA SE PLAŠI DA ZBOG OVOGA NE IZGUBI EMINU ZAUVEK!? Odnos bivših supružnika na velikom je TESTU!

Stars
08:53h

Emina Jahović i Mustafa Sandal uspeli su da održe dobar, prijateljski odnos nakon razvoda braka, a osim što su zajedno bili na porodičnom zimovanju bivši supružnici nedavno su proslavili i pevačicin rođendan. Međutim, kako se navodi, Mustafi je to vratilo veru da će ponovo biti porodica, jer je bio ubeđen da će ih lepi zajednički trenuci ponovo spojiti. 

Pevačica, tvrdi izvor, o tome i ne razmišlja. Njoj prija pažnja bivšeg supruga, ali mu nijednog trenutka nije dala lažnu nadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24) on

"Emina i Mustafa uspeli su da, uprkos mnogim trzavicama, izgrade dobar odnos nakon razvoda. Iako se spekulisalo da su bivši supružnici ljuti jedno na drugo, to ipak nije tačno. Oboje su čak pokušali da nađu sreću s novim partnerima, ali se te veze nisu održale", rekao je izvor i objasnio da su se Emina i Mustafa u poslednje vreme približili više nego što se to očekuje od razvedenog para.

"Zajedno su vodili sinove Jamana i Javuza na zimovanje, a nedavno su čak i proslavili Eminin rođendan. Vreme koje su proveli zajedno podsetilo ih je na godine harmonije u kojoj su uživali dok su bili u braku. U tom periodu su oboje shvatili da im fali porodična atmosfera i počeli su lagano da se približavaju jedno drugom. Proradile su emocije s Mustafine strane, a ni Emina nije imuna na ideju da ponovo budu porodica", nastavio je izvor, te istakao kako je odnos sada na velikom testu jer Emina zbog poslovnih obaveza treba da napusti Tursku na neko vreme i dođe u Srbiju. 

Sandal je zabrinut da bi mogao ponovo da je izgubi. 

"Mustafa već dugo planira da s Eminom razgovara o tome da se pomire. Svestan je da je još rano da o tome pričaju jer smatra da bi bilo kakav razgovor o toj temi izazvao suprotan efekat kod Emine. S druge strane, plaši se da će se ona udaljiti od njega i da će je definitivno izgubiti. Poznato je da Emina najbolje funkcioniše kada nema partnera i kada pati, što je više puta istakla. Često je govorila da je najbolje tekstove napisala kada je bila emotivno ranjena, a Mustafa se boji se da će je saradnici posavetovati da se ne pomiri s njim upravo zbog toga", tvrdi izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Kurir.rs/Alo/Foto: Dragan Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...