ON KRVARI I JECA! Verica Rakočević otišla na BISER SRBIJE, pa se OČAJNA i UPLAŠENA obratila javnosti
Foto: Sonja Spasić

Srpska Budva

ON KRVARI I JECA! Verica Rakočević otišla na BISER SRBIJE, pa se OČAJNA i UPLAŠENA obratila javnosti

Stars -

Kreatorka Verica Rakočević odlučila je da se obrati javnosti povodom nečega što ju je, po svemu sudeći, jako iznerviralo, a njeni pratioci su je mahom podržali u ovome.

- Život sam uredila tako da imam duševni mir. Ne čitam novine, TV samo ono što me opušta, prijatelje samo odabrane i provereno iskrene pustila u svoju oazu mira. Ne komentarišem, ne osuđujem i ne dam da mi mentalni prostor uzurpira ništa i niko - započela je Verica na Instagramu.

foto: Printscreen/Magazin IN

- Posle duže vremena odem na Zlatibor, za koga me vežu najlepše uspomene, i sav spokoj i postignuti mir u čudesnoj (nekada) prirodi izazove u meni tugu, bes i razočaranje. Nekadašnji biser Srbije, lepotica sa borovima starim više od dvesta godina, posečena, krvari i jeca. Srpska Budva je ovo, reče jedan rmpalija, vlasnik nekoliko solitera, ponosno - dodala je ona.

- U Norveškoj se za svako posečeno drvo plaćaju milionske kazne, u maloj, prelepoj Srbiji, lepota prirode umire. Da li smo toliko primitivni? Nismo, starosedeoci tužno posmatraju višespratnice koje su im ubile šume, a gramzivi, neobrazovani i pohlepni, trpajući milione u svoje džepove, ne čuju tihi plač ostalih četinara koje očekuje sudbina onih sa kojima su svojim šaputanjem i plesom ovo mesto pretvarale u raj. Zaustivite u ime Kosmosa, koji će se surovo osvetiti, jer onda sa svim prokletim parama koje ste zgrnuli, sebi i svojoj deci nećete moći da kupite zdravlje - zaključila je Rakočevićeva.

Zivot sam uredila tako da imam dusevni mir.Ne citam novine, tv samo ono sto me opusta, prijatelje samo odabrane i provereno iskrene pustila u svoju oazu mira.Ne komentarisem, ne osudjujem i ne dam da mi mentalni prostor uzurpira nista i niko.Posle duze vremena odem na Zlatibor za koga me vezu najlepse uspomene i sav spokoj i postignuti mir u cudesnoj (nekada) prirodi izazove u meni tugu, bes i razocaranje.Nekadasnji biser Srbije, lepotica sa borovima starim vise od dvesta godina, posecena krvari i jeca.Srpska Budva je ovo, rece jedan rmpalija vlasnik nekoliko solitera ponosno.I onda fles, Gshtad u kome sam boravila pre par godina, vlasnici kuca svekoliki svetski dzet set u tipskim planinskim kucama cija unutrasnjost sigurno krije nezamislivi luksuz.Priroda ocivana, vazduh kristalno cist.U Norveskoj se za svako poseceno drvo placaju milionske kazne ,u maloj prelepoj Srbiji, lepota prirode umire.Da li smo toliko primitivni?Nismo, starosedeoci tuzno posmatraju visespratnice koje su im ubile sume a gramzivi, neobrazovani i pohlepni, trpajuci milione u svoje dzepove ne cuju tihi plac ostalih cetinara koje ocekuje sudbina onih sa kojima su svojim saputanjem i plesom ovo mesto pretvarale u RAJ. Zaustivite u ime Kosmosa, koji ce se surovo osvetiti, jer onda sa svim prokletim parama koje ste zgrnuli, sebi i svojoj deci necete moci da kupite zdravlje.

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) дана

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track