MARIJANA ZONJIĆ U ŠEMI SA LUKASOM?! Aca me pozvao u stan čim sam izbačena iz Zadruge! OTKRILA KAKO SE VOLE
Foto: Damir Dervišagić

Folker joj nudio pomoć

MARIJANA ZONJIĆ U ŠEMI SA LUKASOM?! Aca me pozvao u stan čim sam izbačena iz Zadruge! OTKRILA KAKO SE VOLE

Stars -

Marijana Zonjić, koja je izbačena iz Zadruge, tvrdi da je bila u vezi sa Acom Lukasom i da ju je zvao čim su je izbacili iz rijalitija.

Navodno, ona i Aca su bili u vezi pre nego što je ona ušla u rijaliti.

"Aca mi se javio nekoliko sati nakon što sam izbačena iz rijalitija. Pitao me je da li sam dobro i da li mi je nešto potrebno. Baš me je prijatno iznenadio. Dugo sam bila u "Zadruzi", volela bih da se uskoro sastanemo", rekla je Marijana.

foto: Marina Lopičić

Ona je ispričala da je Aca i ranije pozivao kod njega u stan.

- Lukasa poznajem dugo, imali smo zajedničku prošlost.N ekoliko puta sam odlazila kod njega ustan i bili smo vrlo intimni. Krili smo se od svih, on me je zamolio da u tom trenutku ne pričam da se viđamo. Povezala nas je jedna njegova prijateljica. Ma uvek mi prijatno u njegovom društvu - rekla je Marijana i dodala da se pre rijalitija ponudio da je progura na estradu.

- Rekao mi je da se prijavim na takmičenje "Zvezde Granda" i da će on lično da me progura da prođem nekoliko krugova. Pričali smo i o tome da snimimo duet ali je on imao mnogo obaveza pa je sve ostalo na razgovoru - rekla je Marijana.

Podsetimo, Marijana je iz "Zadruge" izbačena u ponedeljak zato što je slagala da produkcija "stavlja nedozvoljene sustance u piće takmičarima".

foto: Printscreen

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track