Najnovije vesti

IVA MORA DA PLATI 50.000 EVRA? SAD SE OGLASILA NJENA DRUGARICA: Ona nema TAJ NOVAC, njeno stanje je TEŠKO i OZBILJNO!
Foto: Printscreen

ŠOK

IVA MORA DA PLATI 50.000 EVRA? SAD SE OGLASILA NJENA DRUGARICA: Ona nema TAJ NOVAC, njeno stanje je TEŠKO i OZBILJNO!

Stars
12:22h

Veliki šef brutalno je kaznio Marijanu Zonjić i Ivu Grgurić. Naime, Marijana je diskvalifikovana, dok je Grgurićeva kažnjena kaznom koja je predviđena članom 7 ugovora koji je potpisala, a sada se sapekuliše da to znači da će Iva morati da plati 50.000 evra!

Nakon ovoga, oglasila se njena drugarica Barbara koja vodi njen Instagram profil!

"Hvala vam na podršci i porukama koje nam šaljete. Potreseni smo događajima koji su se večeras dogodili. Najvažnije odgovorno tvrdimo da Ivina majka tokom novogodišnje posete nije spominjala nikakve nedozvoljene supstance. Jedino što joj je rekla da smanji piće, kao i u javnom pozivu. Žao nam je što je Iva dozvolila da je učesnica koja je diskvalifovana uvuče u svoje laži servirajući joj podmetnute i izmišljene priče. Nebitno da li je kazna 10.000 € ili 50.000 € kako mnogi pišu. Iva taj novac nema, a nagađanjima otežavate situaciju koja je sama po sebi jako teška i ozbiljna".

"Mislimo da Iva i na ovaj način dokazuje da nije folirant ili rijaliti igrač, vec jedna potpuno naivna i iskrena devojka koja još uvek nije naučila da su ljudi spremni na sve pa i da te navuku na ozbiljne probleme ne birajući sredstva. Svima nam je jako žao sto je uopšte došlo do ovakvih dešavanja, s obzirom da je Iva učesnica koja proteklih 5 meseci poštuje televiziju na kojoj se nalazi kao i kompletnu produkciju", piše u objavi na Ivinom profilu na „Instagramu“.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...