UZELA CREVO I POLILA IH PREKO ZIDA: Karleuša otkrila kako je spasla Viki i CECU devedesetih! Tad su bile KOMŠINICE!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

IZNELA DETALJE

UZELA CREVO I POLILA IH PREKO ZIDA: Karleuša otkrila kako je spasla Viki i CECU devedesetih! Tad su bile KOMŠINICE!

Stars -

Jelena Karleuša ispričala je pred svima anegdotu koja se desila devedesetih kada je živela preko puta Viki Miljković. Ona je pomenula da je preko dvorišnog zida isprskala komšinicu i njenu kumu pevačicu Cecu Ražnatović.

"Ja sam godinama živela preko puta Viki. Ona je poznata po tome, u ulici, da stalno kuva kotlić u dvorištu. Žena kotlić, ona je opsednuta kotlićem", rekla je Jelena.

foto: Damir Dervišagić

"Nije tačno, jednom godišnje! Da li ti znaš kad sam ja kuvala kotić devedeset neke, da se Jelena uplašila da se ne zapalim i da je uzela crevo da gasi požar. Gost mi je bila Ceca", otkrila je Viki.

"Prvo sam joj zvonila da mi otvori da kažem da gori nešto, neki dim. Gledale su na kameru i rekla je Ceca verovatno: "Ne otvaraj!". Onda sam ja odlučila da uzmem crevo i preko dvorišnog zida da ih polijem, da ugasim vatru u dvorištu koje gori", ispričala je Jelena, dok su se prisutni u studiju smejali.

foto: Printscreen/Prva TV

"Nismo se poznavale samo kad joj dođe Ceca u goste, ali sam ja ipak htela da ugasim taj kotlić koji je goreo i pretio da zahvati i kuću od Bosanca i moju", rekla je Karleuša.

"Nije tačno, sa Divnom sam uvek lepo komunicirala. Od kako sam se okumila sa Cecom ona mi se više nije javljala, prođe kao da me ne poznaje", objasnila je Viki.

"Htela sam da ti spasem kuću od dima... I onda sam ih polila", zaključila je Jelena.

foto: Printscreen Zvezde Granda

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track