ŠAULIĆEV KUM O PEVAČEVOJ UDOVICI I SUĐENJU: Goca nije ni mrtva ni živa, ja nju ne smem ni da ZOVEM!
Foto: Facebook Printscreen

Tuga je sve veća

ŠAULIĆEV KUM O PEVAČEVOJ UDOVICI I SUĐENJU: Goca nije ni mrtva ni živa, ja nju ne smem ni da ZOVEM!

Stars -

Slobodan Bobi Stojadinović kaže da je u kontaktu s porodicom pokojnog kralja narodne muzike i da oni i dalje teško prihvataju činjenicu da njega više nema

U susret prvoj godišnjici tragične nesreće koja se dogodila 17. februara, a u kojoj su nastradali Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, za Kurir priča pevačev kum i jedini preživeli Slobodan Bobi Stojadinović.

On navodi da se i dalje ne miri s tim da njegovih prijatelja više nema i strepi od suđenja Alsinu Leventu, koji je skrivio ovu nesreću, a proces je zakazan za 27. mart.

- Šta da očekujem? Koja pravda može biti zadovoljena? Da je pravde, oni bi bili živi, a ja se ne bih patio ovako sa operacijama i oporavkom koji teško ide. Šta god da bude na tom suđenju, meni ne znači ništa, jer njih nema. Voleo bih da ne idem na suđenje ako mogu, plašim se kako ću to podneti. Ni tog čoveka ne želim da vidim, naneće mi tugu - ističe Bobi gotovo kroz suze, dodajući da je počeo da ide na terapije kod psihologa dva puta nedeljno.

- Šerif Konjević me je zvao da sarađujemo, pita kad ću početi, a ja ne znam šta da kažem i kad ću biti spreman. Sve mislim da će Šaban i dalje da mi se javi. Kad se čujem s Gocom, pričamo po pola sata, ali ja nju ne smem ni da zovem. Žena nije ni živa ni mrtva, i šta onda da je pitam „kako si“ kad znam kako joj je. Bol je sve veća - otkriva Stojadinović.

S obzirom na to da je Mirsadova supruga Ružica izjavila za medije da je poslednji razgovor sa Šabanovom udovicom Gordanom završila bez pozdrava, pitali smo Bobija o čemu je reč i da li je on u kontaktu s njom.

- Ne znam šta se desilo i o čemu je reč. Čujem se s Ružicom povremeno, mada izbegava da me zove jer zna da sam na terapijama - objašnjava Bobi, koji od tragedije nije bio u Srbiji.

foto: Damir Dervišagić

Ipak, nada se da će moći da dođe za Šaulićev jednogodišnji pomen.

- Radim na tome da prisustvujem, mnogo to želim, ali videću da li ću zdravstveno biti u mogućnosti. Daću sve od sebe - poručio je Šabanov kum i dugogodišnji saradnik.

TEŽAK OPORAVAK

Moram na još jednu operaciju

Bobi se loše oseća, imao je niz operacija, a možda će morati da se podvrgne još jednoj.

- Rana nakon operacije nije dobro. Na stomaku imam rez od 25 centimetara, gde mi je spojena karlica. Međutim, kažu mi sad da operacija nije dobro urađena, jer kad hodam, osećam jak bol, kao da će mi se na leđima ponovo razdvojiti. Verovatno ću morati opet na operaciju - kaže Bobi.

foto: Printscreen Facebook

Kurir/Nevena Mijušković/Foto: Facebook Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track