SANJA SREDILA GORNJU USNU PA POD OTOKOM PROGOVORILA: Sve o drami sa Matorom, Lunom i bivšim dečkom! BEZ DLAKE NA JEZIKU!
Foto: Printscreen Pink, ž

iskrena

SANJA SREDILA GORNJU USNU PA POD OTOKOM PROGOVORILA: Sve o drami sa Matorom, Lunom i bivšim dečkom! BEZ DLAKE NA JEZIKU!

Stars -

Sanja Stanković osim o estetskim korekcijama, javno je progovorila o odnosu sa Matorom, te zašto se naljutila na nju. Takođe, dotakla se i teme bivšeg dečka, pa i Lune Đogani, a onda i napomenula da svoju devojku nije ostavila.

Gostujući u jednoj emisiji vrela plavuša stavila je tačku na razne gradske priče, iako je otežano govorila zbog otoka koji se stvorio nakon što je izvadila gornju usnu.

"Pričali su ranije da sam sva plastična i sve to. To nisam bila. Sad sam se prepustila rukama jednog odličnog doktora, odlučio je da me koriguje. Rekao je: 'Ti si lepa, pa si lepa... Nemamo mi tu šta da radimo', ali smo počeli malo da se bockamo. Trenutno sam pod otokom, malo mi je teže da pričam jer sam vadila gornju usnu i... Biće malo širi remont. Za par dana planiram da uradim još jednu intervenciju zbog koje nedelju dana neću moći da ustanem iz kreveta, ali dobro", počela je u "Kontraviziji" Sanja, pa prešla odmah na stvar.

O dečku

"Sve je to počelo da me nervira zato što svaki muškarac koji se nađe u mom društvu, on je potencijalni moj dečko ili šta već... Dečka zaista nemam, taj dečko što su me usnimili jeste moj bivši dečko, ali nije ni budući ni sadašnji, već mi je sticajem okolnosti trebala njegova pomoć, gde on zaista može da mi pomogne oko nekih stvari koje se tiču mog privatnog života. Našao se tu kada sam bila bolešljiva, išla sam da primim infuziju jer sam imala saobraćajnu nesreću pre par dana, nisam imala auto... Bukvalno se ništa ne dešava, samo mi je žao što neki novinari nemaju obzira jer neki ljudi ne žele da budu deo javnog sveta. Nemam dečka, nemam verenika, nemam ništa... Mislim, sem Jovane", istakla je ona.

Jovanu, kaže, nije ostavila.

"Jovanu ja nisam ostavila, ona i ja smo i dalje zajedno. Ja sam se razočarala, ja sam se naljutila, reagovala onako kako sam reagovala, ali smatram da ona i ja treba da porazgovaramo kada bude izašla i da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Naravno, svaki problem može da se reši. Svašta sam ja tu nešto i saznala, bila napolju... Ne želim to da pričam javno, već da neke stvari sazna od mene - ipak je ona unutra, stvarno bih bila veliki ološ kada bih je ostavila dok je ona unutra, jer ja znam kako je tamo", priznala je ona, pa nastavila:

"Saznala sam nešto što je Jovana napravila... Luna je bila kap koja je prelila čašu - prošle godine smo se svađale zbog nje. Devojka ništa stvarno nije kriva, ona može da radi šta hoće, ali njen postupak me je povredio jer njih dve su imale nešto. Ti mene ponižavaš ako nekome poklanjaš narukvicu za Novu godinu... Zašto meni nisi poklonila tu narukvicu kada sam došla 31. decembra da te posetim?!" začudila se ona, ali ipak posle pohvalila svoju voljenu.

"Ponosna sam što se tiče Jovane jer znamo kakva je ona ranije bila agresivna, svaka joj čast kako se kontroliše i drži se unutra, ja ne znam kako bih izdržala", zaključila je Sanja.

foto: Printscreen Pink, ž

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track