JARIĆ DAO 3 MILIONA € ZA KUĆU U CENTRU SRPSKE PRESTONICE! A ne gine mu da iskešira još 200.000 za opremanje! FANTAZIJA!
Foto: Vladimir Šporčić

zvanično postaje i dorćolac

JARIĆ DAO 3 MILIONA € ZA KUĆU U CENTRU SRPSKE PRESTONICE! A ne gine mu da iskešira još 200.000 za opremanje! FANTAZIJA!

Stars -

Marko Jarić, iako živi u Majamiju gde poseduje kuću na samoj obali i jahtu koja mu je sve vreme na raspolaganju, odlučio je da se skući i u Beogradu. Kako se navodi, radovi koji su zvanično počeli u martu 2018, završeni su krajem prošle godine kada je i bio rok koji su imali izvođači da predaju ključeve u ruke proslavljenom košarkašu.

Vrednost vile se, navodno, procenjuje na tri miliona evra, a sportista će još 200.000 evra uložiti u opremanje.

"Kuća ima pet spavaćih soba, tri kupatila, fitnes salu, bazen, ali i nekoliko parking mesta. Marko je angažovao firmu koja je bila izvođač radova i insistirao da moraju da završe u zakazanom roku kako ne bi plaćao penale. Radove je nadgledao njegov otac Srećko. Sada kada su završeni radovi, Marko je našao agenciju koja će biti zadužena za opremanje vile", rekao je izvor blizak Jariću.

Pošto želi da vila u Beogradu bude opremljena nalik onoj koju ima u Majamiju, on je i naglasio dizajneru enterijera u kom vizuelnom pravcu želi da bude uređen njegov dom u Srbiji.

"Marko je sve vreme putem mejla i mobilnog telefona na vezi sa dizajnerima. On ima svoje zamisli i nacrte kako želi da mu izgleda prostor, a ljudi iz agencije mu povratno šalju krajnja rešenja. On želi da ima dosta crnih površina, a da sobe za njegove ćerke budu prilagođene uzrastu. On je rekao agenciji da ne žali novac, pa se šuška da bi ugrubo sve koštalo oko 200.000 evra, jer je reč o veoma skupim komadima nameštaja. Dizajneri su mu predočili da će možda mnoge komade nameštaja morati da uvezu jer to što on želi retko se nalazi na našem tržištu", naglašava izvor.

Komšije ispred vile na Dorćolu kažu da Jarić retko dolazi.

"Dok su bili radnici došao je možda dva puta. Ma šta će dolaziti. Čovek ima novac, plati izvođače i ne boli ga glava oko radnika", kaže jedan komšija.

I ranije je vladala ista situacija.

"Marko je divan gazda, jeste da retko dolazi zbog svojih obaveza u Majamiju, ali nije previše zahtevan. Ovo nije zgrada, već kuća koja će biti u ravni sa ostalim u ulici", rekao je svojevremeno radnik na gradilištu.

Inače, vila koja je na tri nivoa osim pet spavaćih soba i tri kupatila, ima i veliku dnevnu sobu u prizemlju, manji dnevni boravak na drugom spratu, veliku kuhinju i sobu za devojčice, kao i za njega i goste, na trećem nivou postoji soba za igru, u koju će smestiti bilijarski sto, pikado, veliki kućni bioskop i još puno toga.

Marko, koji je godinama u sportu, vodi računa o svom izgledu, pa će tako posebnu pažnju posvetiti i fitnes sali. Opremanje ove prostorije sa spravama za trening dodatno koštaju i nisu uračunate u cenu dizajnera jer to radi potpuno drugi tim ljudi. Prema rečima izvora bilo je reči da pored teretane bude i sauna, ali nije siguran da li je to ostalo u nacrtu kuće.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Blic/Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track