DUŠICA GRABOVIĆ NE SKIDA MASKU SA LICA! A evo zašto je stvarno otišla u Vijetnam! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

otkrila

DUŠICA GRABOVIĆ NE SKIDA MASKU SA LICA! A evo zašto je stvarno otišla u Vijetnam! (FOTO)

Stars -

Dušica Grabović već neko vreme živi i radi u Australiji, međutim zbog poslovnih obaveza sada je rešila da otputuje do Vijetnama. Naime, ona je u potražnji idealne lokacije za jedan spot, a dok boravi tamo, ne skida masku sa lica zbog koronavirusa.

"Što se tiče koronavirusa, on je uzeo maha svuda i baš su me mnogi upozorili da se čuvam. Kada sam sletela nisam nosila masku, ali već drugi dan sam je stavila. Videla sam da je mnogo ljudi zaštićeno ovde, pa zašto i ja ne bih. Ne moram ja uvek da budem ta koja se izdvaja od ostalih, iako se izdvajam, da ne zvučim pretenciozno. Gledam da zaštitim sebe jer ipak puno putujem tako da ću verovatno nastaviti da nosim masku i kad se vratim u Australiju jer sam čula da su pojedinci i tamo zaraženi, čitala sam i gledaću da vodim računa", istakla je za "Ekskluzivno" Dušica, pa nastavila:

foto: Printscreen Ekskluzivno

"Mada, ja sam žena koja razmišlja pozitivno i ne razmišljam o tome da bi moglo nešto da mi se desi. Jer samom sugestijom da bi nešto moglo da se desi, onda će vam se baš i desiti", zaključila je ona.

foto: Printscreen Ekskluzivno

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja