BEKVALČEVA PORUČILA SA GENERALNE PROBE: Spremite se za SPEKTAKL! Pogledajte ekskluzivne fotografije! (FOTO)
Foto: Promo

uzbuđenje raste

BEKVALČEVA PORUČILA SA GENERALNE PROBE: Spremite se za SPEKTAKL! Pogledajte ekskluzivne fotografije! (FOTO)

Stars -

Nataša Bekvalac oglasila se sa generalne probe pred spektakl "S.O.S. za ljuba" koji će se odviti večeras u Štark areni od 21 sat. Pevačica je uzbuđena što je ovaj dan konačno tu, ali ističe da je ovo najkomplikovaniji projekat na kom je do sada radila.

foto: Promo

"Konačno je došlo vreme da stanemo na binu koja se montirala u proteklih nekoliko dana i sada naš 'S.O.S. za ljubav' šou konačno dobija svoj pravi oblik. Okružena sam ljubavlju saradnika, prijatelja, divnih kolega koji mi svakodnevno šalju poruke podrške i na tome sam neizmerno zahvalna, a moram priznati i pomalo iznenađena. Nemam tremu, samo sam uzbuđena i nadam se da će sve funkcionisati onako kako smo zamislili jer je ovo najkomplikovaniji projekat na kom sam radila. Ne samo ja, nego i ceo tim", kaže Nataša.

foto: Promo

"Ne mogu da opišem rečima ponos koji osećam što je je Arena rasprodata sedam dana pre koncerta i žao mi je zbog svih koji nisu uspeli da kupe kartu i koji mi šalju poruke, obećavam da smo tek počeli sa velikim koncertima. Sada, kada sam krenula, sigurno neću stati", zaključuje Bekvalčeva.

foto: Promo

Kurir.rs/Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track