OTKRIVENO KOLIKO JE MILJANA IZGUBILA KAD JE IZBAČENA IZ ZADRUGE! Cifra je paprena, a još sledi i KAZNA?
Foto: Printscreen

neće joj biti dobro

OTKRIVENO KOLIKO JE MILJANA IZGUBILA KAD JE IZBAČENA IZ ZADRUGE! Cifra je paprena, a još sledi i KAZNA?

Stars -

Miljana Kulić je ostala bez 90.000 evra kada je diskvalifikovana iz rijalitija. Razlog tome je to što je pretila smrću Marku Miljkoviću kao i to što je udarila Nikolu Orozovića.

Sve je počelo kada je shvatila da se njen bivši verenik Lazar Čolić Zola muva sa Aleksandrom Nikolić.

foto: Printscreen

"Miljana se poslednjih dana ponašala skroz neuračunljivo i agresivno. Stvar je postala još gora kada je shvatila da njen bivši verenik ima mnogo fanova napolju. Zato je u petak potpuno odlepila i počela da pravi jednu glupost za drugom", priča dobro obavešteni izvor i nastavlja:

"Miljana se najpre zakačila sa Orozovićem, koji joj je u šali izmakao lejzi beg, pa je pala na pod. Počela je da mu preti, a onda ga je udarila pesnicom u glavu. Posle toga je ušla u sukob sa Markom Miljkovićem."

foto: Printscreen

Ceo dan ga je pratila i vređala pa mu je na kraju zapretila smrću. Zbog toga je izbačena pa je ostala bez honorara od 90.000 evra, a uz to će Pinku morati da plati i paprenu kaznu od 50.000 evra.

Nakon svih uvreda Miljković je upao u apartman Kulićevih i ukrao cigarete da se osveti, Miljana ga je ispolivala vodom i zapretila mu:

"Polomiću ti glavu dok budeš spavao. Psihički sam bolesna osoba i ne odgovaram za svoje postupke. Krenula sam kod psihijatra i pijem lekove, ali mi terapija još ne deluje", vikala je Kulićeva.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs / Informer, Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track