SVI ĐUSOVI SKANDALI! Pretukao sestru, pijan napravio haos na Gaginoj sahrani! Evo kako je prošlo BATINANJE na Karaburmi!
Foto: Dragana Udovičić

jezivo

SVI ĐUSOVI SKANDALI! Pretukao sestru, pijan napravio haos na Gaginoj sahrani! Evo kako je prošlo BATINANJE na Karaburmi!

Stars -

Ivana Ivanovića Đusa sestra od ujaka S.V. prijavila je policiji odmah nakon fizičkog napada. Ona je tada ispričala kako ju je reper tukao u jednom lokalu na novobeogradskom keju, prema rečima Kurirovog izvora.

Istraga je u toku.

Inače, reper Đus se poslednjih godina mnogo više bavio rijalitijem nego muzikom. On je priznao da je imao problema sa alkoholom, a nekoliko puta je bio dovođen u vezu sa policijom.

Đus je u vidno alkoholisanom stanju napravio incident zbog kog je policajac morao da reaguje nasred sahrane glumca Dragana Gage Nikolića u martu 2016. godine.

"Šta je moroni, došli ste ovde da pozirate? Baš ste se lepo namontirali da vas slikaju za novine", bez imalo stida vikao je ona.

Zatim, prišao mu je policajac i zamolio ga da snizi ton, da ne bi morao da ga privodi. Iako se tada primirio, kako se tada navodilo, od flaše sa alkoholom se nije odvajao. Navodno, bio je popio litar žestine.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

O žestokoj tuči na Karaburmi, kada je od navijača dobio batine jer je branio svog druga, reper je progovorio krajem 2017. godine.

"Oslikavala se jedna škola na Karaburmi. Jedan moj drug je navijač Rada, a na Karaburmi su navijači OFK. Uglavnom, taj događaj je trebalo da bude posvećen mladima. Odjednom, krenule su provokacije, svi su se nakostrešili. Ja sam bio na 10 metara i kako sam se okrenuo, video sam minimum 100 ljudi i svi su se zatrčali na mog ortaka. Primio je nekoliko udaraca, a ja sam krenuo da ga odbranim. Nisam dobio batine, to što te neko čukne s leđa u toj masi nisu batine. Batine su nešto drugo", tvrdio je tada on.

Takođe, Đus je pre nekoliko godina navodno i bio pretučen bejzbol palicama na Konjarniku. Međutim, reper nije hteo da sarađuje s policijom i nije odao napadače.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track