RIALDA OTKRILA ISTINU O SUKOBU SA SLOBOM! Nije htela da bude sa njim, a zbog toga je PLJUVAO! Tek šta kaže o KIJI!
Foto: Printscreen Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

RIALDA OTKRILA ISTINU O SUKOBU SA SLOBOM! Nije htela da bude sa njim, a zbog toga je PLJUVAO! Tek šta kaže o KIJI!

Stars -

Rialdu Karahasanović dugo su dovodili u vezu sa njenim kolegom i bivšim prijateljem Slobodanom Slobom Radanovićem. Njihov odnos je doživeo krah nakon što ju je bivši takmičar rijalitija "Zadruga" javno prozvao.

Pevačica je sada rešila da iznese pravu istinu o njihovom odnosu.

"Ništa više od druženja među nama nije bilo, iako smo se mi šalili na tu temu da smo mi "ovo ili ono". Kada je Slobodan provalio da ništa neće da bude među nama, a i naravno zbog nerešenih odnosa u svojoj bračnoj zajednici, morao je da reaguje na taj način na koji je reagovao. Samo što smatram da je postojao pametniji i lepši način", priča Rialda.

foto: Marina Lopičić

Pevačica je otkrila do sada nepoznati detalj o umešanosti Radanovićeve bivše supruge Kristine Kockar u čitav sukob, istakavši da Kiju nikada nije upoznala i da ju je čak podržavala tokom učešća u popularnom TV formatu.

foto: Damir Dervišagić

"Kristinu zaista ne poznajem. Dok je trajala "Zadruga", ja sam je i podržala. Ne mogu da je komentarišem na ovaj ili onaj način. Ja sam čula priču da je ona njemu zabranila da se slika sa mnom", otkriva ona i na Slobino tadašnje ponašanje ima samo jedan komentar:

"Ne možeš ti da pljuneš mene zato što si ti p*čka i da ne preuzmeš odgovornost."

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track