Najnovije vesti

3 PUTA NA DAN, TO JE MRKI MERA! Ana Bekuta ŠOKIRALA detaljima ih spavaće sobe
Foto: Privatna arhiva

Ljubav je to

3 PUTA NA DAN, TO JE MRKI MERA! Ana Bekuta ŠOKIRALA detaljima ih spavaće sobe

Stars

Pevačica Ana Bekuta i političar Milutin Mrkonjić Mrka zabavljaju se više od osam godina, a romansu su započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine.

Mnogi su bili protivnici njihove veze budući da je Milutin zvanično i dalje u braku sa suprugom Dašom, ali oni nisu marili za ružne komentare, već su se izborili za svoju ljubav.

Naime, Ana kaže da nije bilo lako, ali da je ljubav na kraju pobedila. Takođe, navela je i koje su tri stvari najbitnije u ljubavnom odnosu dvoje zrelih ljudi.

- Najbitniji su ljubav, poštovanje i podrška. To nas održava sve ove godine. Naravno, strast je mnogo bitna za vezu. Ja mogu da se pohvalim da strast postoji i dalje u našoj vezi. Milutin kaže: "Tri puta na dan". To je mera - rekla je pevačica i sve ostavila u šoku, pa nastavila:

- Naš uspeh je to što trajemo osam godina. Mnogi su bili protiv nas, ali svima smo pokazali da je naša ljubav prava i jača od svega. Izdržali smo sva ta govorkanja, te tračeve kako komšija tako i javnosti. Mi smo ostvareni ljudi, ostvareni profesionalno, nama je najbitnije da mi znamo šta je istina i da imamo podršku naših porodica. Stalo nam je samo do onoga šta mislimo mi i naši najmiliji. Ostali nas ne dotiču.

foto: Privatna arhiva

Kurir.rs/S.telegraf

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...