MILICA TODOROVIĆ NIKAD ISKRENIJA! 3 meseca je sa Petrom, a već mu je upoznala BIVŠU ŽENU! Evo šta kaže o njoj!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Dedović

stars intervju

MILICA TODOROVIĆ NIKAD ISKRENIJA! 3 meseca je sa Petrom, a već mu je upoznala BIVŠU ŽENU! Evo šta kaže o njoj!

Stars -

Kada je odlučila da sve svoje snage usmeri na posao, pevačici se desila nova ljubav. I to sa popularnim glumcem, o čemu u intervjuu govori bez dlake na jeziku

Iako je za kratko vreme postigla mnogo toga u karijeri, čini se da Milica Todorović nikad nije bila atraktivnija medijima nego od pre nekoliko meseci, kada je uplovila u vezu s glumcem Petrom Strugarom. Mada se nisu skrivali od javnosti, u početku su bili šturi na rečima o svojim emocijama. U intervjuu za Kurir Stars pevačica bez zadrške govori o novoj romansi, ali i poslu.

foto: Damir Dervišagić

Objavila si pesmu „Ljubav manje“, koja ima simboliku i zbog tvog poznanstva s Petrom. Imaš li više energije otkako si zaljubljena?

- Imam, nije to tajna. Kad mi se neka pesma dopadne, uzmem je i snimam. Ovo je balada, a i sledeća koju planiram da otpevam je spora pesma. Menadžeri ne savetuju takav redosled, već da ubacim i neku bržu, ali meni se ovako dopada.

Možda zato što ti je u privatnom životu sada uzbudljivo. Jesi li zadovoljna postignutim u karijeri?

- Od 14 godine do danas mnogo sam ostvarila i prošla u poslu, bilo je tu i glumačkog iskustva. Mogla sam i mnogo više, ali generalno sam lenja osoba. I svesna sam toga, ali takva sam.

foto: Dragana Udovičić

Pitaš li nekad Sašu Popovića za savet?

- Naravno, često se čujemo. Nekad ga zovem baš za savet, veoma ga gotivim. Imamo fenomenalan, porodičan odnos. Uvek je prema meni bio roditeljski nastrojen i kad god bih ga pitala za pomoć, uvek bi mi izlazio u susret.

Kako si reagovala kada se tvoj tata izjasnio o vezi s Petrom, pa je rekao da bi voleo da rodiš Petru bebu?

- Izgorela sam (smeh). Sve ti je jasno. Ali ja sam preslikani moj tata. Što na um, to na drum. Mama je glava porodice i kritikovala ga je što se javio novinarima na telefon. Ipak, na njega i ne mogu da se naljutim, sve priča iz srca i ima najbolje namere.

foto: Instagram

Šta je Petar rekao na to?

- Bilo mu je simpatično.

Jesi li se dosad najviše zaljubila?

- Prošlost treba da ostane prošlost. Šta je bilo, bilo je. Gledam u budućnost. Najbitnije mi je kako se trenutno osećam, a fenomenalno mi je i ispunjena sam.

Da li ti se vratila energija?

- Ne manjka mi nikad energije (smeh).

foto: Printscreen/Premijera

Smatraš li da ste Petar i ti jedno drugom dodatno doprineli u popularnosti?

- Ne bih to tako nazvala, jer smo oboje javne ličnosti. Ljudima je zanimljivo kada dvoje poznatih počnu romansu. Bila sam svesna toga da će se o tome pričati, ali nisam očekivala baš ovoliki bum.

Svima se čini da se Petar promenio uz tebe, da si ga malo opustila.

- Jesam ga opustila, bio je stegnut, ali su nam se energije ipak poklopile.

Da li bi ti smetale njegove intimne scene na platnu?

- Uvek imam širi pogled, nisam ograničena. A nije ni on. Zato smo se i spojili. Svako od nas ima svoju profesiju, a Petar je sjajan glumac. Pevanjem se bavim 17 godina, a najbitnije je da smo jedno drugom podrška i da imamo razumevanja.

Ima li ipak nekad ljubomore među vama?

- Mislim da sam ja izrod. Kod mene toga stvarno nema. Vedra sam ceo život i ne volim kad neko mrači i davi.

Oprostila bi prevaru?

- Zavisi od okolnosti, od odnosa s partnerom... Ima mnogo parametara, kompleksno je to pitanje.

Razgovarate li vas dvoje o poslu i savetujete li se međusobno?

- Da, naravno. Petar se raduje kad dobije novu ulogu. Sad baš radi na jednoj, ali ne smem da otkrijem o čemu je reč. Uzbuđen je, pa voli da me pita šta mislim, da li da odglumi ovako ili onako... Kad meni stigne neka pesma, ja ga pitam kako mu se čini, da li ga vozi taj ritam. Super se dogovaramo.

foto: PrintScreen

Da li si upoznala njegovu bivšu suprugu, s kojom ima sina?

- Znamo se. Ivana je divna, fenomenalna osoba i car. U super smo odnosima. Sin mu je takođe jedno predivno i prepametno dete. To jeste retkost, ali sa mnom to stvarno nije problem. Kad naletiš na normalne ljude, ništa nije teško.

Kurir.rs/ N. Mijušković Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Dedović

foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track