Najnovije vesti

OLIVERA JE OD PRVE PLATE KUPILA HULAHOPKE: Voditeljka priznala kako živi! Živim u Srbiji i ja sam u MINUSU!
Foto: Ana Paunković

PRIZNALA SVE

OLIVERA JE OD PRVE PLATE KUPILA HULAHOPKE: Voditeljka priznala kako živi! Živim u Srbiji i ja sam u MINUSU!

Stars

Olivera Kovačević ne stidi se da priča o novčanom stanju i nikada nije, a jednom prilikom priznala je da i ona imala minuse.

Voditeljka se nikada nije stidela svojih početaka i perioda života kada je zarađivala male sume novca. Njen prvi honorar bio je svega četiri marke.

foto: Dragana Udovičić

Ona je, naime, 1993. na TV Politika dobila prvi honorar od kojeg je kupila hulahopke.

"Moj prvi honorar na televiziji Politika 1993. godine iznosio je četiri marke. Od njega sam na putu do kuće kupila hulahopke", izjavila je voditeljka jednom prilikom.

Olivera je u jednom intervjuu pre nekoliko godina istakla da i ona, kao i mnogi građani Srbije, ima problem da svoju mesečnu platu raspodeli tako da ne mora da uzima kredit i ulazi u minus.

foto: Dragana Udovičić

"Privatno manje razmišljam o tim stvarima o kojima sam razmišljala ispred kamere, ali tada počinjem da mislim koje kartice treba pokriti, šta rezervisati... Baš kao i svi ostali. Naravno da sam i ja u minusu, pa živim u Srbiji, radim na Javnom servisu", objasnila je Olivera Kovačević svojevremeno.

Da Olivera, iako je veoma uspešna i uticajna, živi kao sav normalan svet, potvrdile su nedavno i njene komšije, koje priznaju da ona i sređuje zgradu u kojoj živi i riba stepenice.

foto: Printscreen You tube

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Ana Paunković

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...