ESTRADNE AKROBATE! NEUSTRAŠIVI KAD TREBA NAPRAVITI SPEKTAKL: Oni su za publiku bili spremni i da vise NAGLAVAČKE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Dragana Udovičić

Igranka bez prestanka

ESTRADNE AKROBATE! NEUSTRAŠIVI KAD TREBA NAPRAVITI SPEKTAKL: Oni su za publiku bili spremni i da vise NAGLAVAČKE! (FOTO)

Stars -

Mnoge domaće zvezde, po uzoru na svetski poznate kolege, na svojim koncertima učestvuju u koreografijama tokom kojih se spuštaju s plafona viseći na sajlama, obručima ili na raznim figurama

Izgleda da su naše estradne ličnosti potpuno neustrašive kada treba zadiviti publiku. Mnogi su uveli običaj izvođenja akrobacija kako bi se napravio pravi spektakl na koncertu. Neki nastupe otvaraju, doslovno, spuštanjem sa zvezda, neki lete iznad publike, sede na obruču, izlaze iz dijamanta i slično.

Pod estradnim nebom je sve moguće, pa ne čudi što su naši pevači i pevačice pustili mašti na volju samo da spektakl bude što bolji.

DARA BUBAMARA

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Dara Bubamara započela je koncert u Areni slično svetskim zvezdama. Ona se pre dve godine na sceni najveće dvorane na Balkanu pojavila izašavši iz dijamanta vrednog 7.000 evra, koji je spušten sajlama.

Dara je nastup počela pesmom „Opasan“ u crnom, elegantnom odelu, a s mnogobrojnom publikom je tada proslavila 25 godina karijere.

SEVERINA

foto: Kurir

Severinini koncerti su prava senzacija. O njenim nastupima se dugo priča, a pečat sjajnom utisku svakako daju koreografije. U svim Seve učestvuje i nije joj teško da uradi sve što od nje zahteva koreograf.

Ona je još 2013. godine u Areni lebdela iznad bine, a to je činila i u spotu za pesmu "Lete mi, lete, tridesete."

LEPA BRENA

foto: Ana Paunković

Ništa manje nije se moglo očekivati ni od najveće jugoslovenske zvezde Lepe Brene. Ona se 20. oktobra 2018. sa vrha Arene spustila na scenu na džinovskoj zvezdi uz pesmu "Boliš i ne prolaziš". Tokom performansa društvo su joj pravili atraktivni plesači. Pevačica je ovim još jednom dokazala da je na visini zadatka i da su godine za uspešne žene samo broj.

Inače, ona se i na dodeli MAC nagrada spustila s plafona iste dvorane, a još osamdesetih je pevala sa dizalice, kasnije se spuštala helikopterom na stadion, a na koncertu na Tašmajdanu preletela je prostor na sajli.

NATAŠA BEKVALAC

foto: Damir Dervišagić

Nataša Bekvalac je u potpunosti opravdala očekivanja publike u Štark areni, gde je koncert otvorila na spektakularan, a i pomalo rizičan način. Novosadska pevačica je nastup započela pesmom "Ja sam dobro" leteći iznad publike u obruču, u kom je izvodila akrobacije. Za takvu ludost joj je očito bila neophodna hrabrost kakvu je sve vreme dobijala ovacijama.

U jednom trenutku Bekvalčeva se spustila do svojih fanova kako bi je dotakli, što je njih posebno obradovalo.

TROPIKO BEND

foto: Damir Dervišagić

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, sa svojom grupom na zapanjujući način otvorio je koncert u Areni. Na prve taktove pesme „Zauvek tvoj“ prisutni su pali u trans, a kvalitet atmosfere se podigao na viši nivo kada je publika videla Saleta koji peva u vazduhu.

O utiscima nakon nastupa se danima pričalo, a posebne pohvale upućene su tonskoj realizaciji i efektima koji su stvorili filmsku atmosferu.

MAJA BEROVIĆ

foto: Instagram

Maja Berović je pre šest meseci doslovno zapalila Ušće impozantnim nastupom, kojim je ujedno zatvorila Mjuzik vik festival. Pre Maje su nastupali: Angelina, Senida, Sara Jo, Katarina Grujić, Jala Brat i Buba Koreli, a zatim je usledio njen performans kao šlag na tortu. Pevačica je visila iznad bine kao pravi paraglajder uz pesmu "Harem", kojom je otvorila šou. Ona je priznala se pred nastup opuštala uz smeh kako bi razbila tremu.

Inače, ona je i u novembru 2018. godine visila iznad publike, i to u kavezu, tokom koreografije kojom je otvorila svoj koncert u Areni.

Kurir.rs/Ana Elez/Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track