MIMA JE BILA ZVEZDA DEVEDESETIH, SNIMILA JE DUET SA POKOJNIM ROĐOM: Evo kako danas pevačica IZGLEDA i čime se BAVI! FOTO
Foto: Printscreen/Youtube

NEKAD I SAD

MIMA JE BILA ZVEZDA DEVEDESETIH, SNIMILA JE DUET SA POKOJNIM ROĐOM: Evo kako danas pevačica IZGLEDA i čime se BAVI! FOTO

Stars -

Kristina Rozić Mima, izdvojila se svojim vitkim stasom, provokativnim stajlinzima i hitom "Budi malo muško" kog se i danas mnogi sećaju.

Karijeru je započela 1994. godine u vremenu kada je dens muzika bila najpopularnija kod nas, ali je ona uspela da se probije baladom "Budi malo muško", a snimila je i duet sa pokojnim Rođom Raičevićem. I naredne pesme koje je objavila bile su veoma popularne, ali je Mima rešila da se povuče iz javnog života.

Pre nekoliko godina našla se ponovo u centru pažnje kada je otkriveno da se nekadašnji ambasador Srbije u SAD Vladimir Petrović pojavio u spotu za njen najveći hit. Međutim, ona je tada rekla da ga nikad nije videla posle snimanja spota, te da se ne seća ni kako se zove.

Mima se i danas bavi pevanjem, i nastupa sa jednim bendom na proslavama. Postala je majka, a i dalje izgleda fenomenalno.

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDJATE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja