JADARO! RAZVLAČILI SU TE OD 14. GODINE: Sofiju Milošević napali hejteri zbog Luke, a plavuša nikad PRLJAVIJA NA JEZIKU!
Foto: Printscreen/Instagram

ODGOVORILA PSOVKAMA

JADARO! RAZVLAČILI SU TE OD 14. GODINE: Sofiju Milošević napali hejteri zbog Luke, a plavuša nikad PRLJAVIJA NA JEZIKU!

Stars -

Luka Jović uživao je sa devojkom Sofijom Milošević uživa na safariju, odakle je ona objavljivala snimke, a sada svi sumnjaju da je upravo manekenka glavni razlog njegovog izostanka s rođendanske žurke sina.

Neispunjeno obećanje da će biti uz naslednika i privatnim avionom stići u Beograd nije ispunio, a njegova bivša devojka, Anđela Manitašević, organizovala je luksuznu proslavu, koju je on navodno platio preko 20.000 evra. Činjenicu da je ostao u Španiji, pošto nije mogao da ustane sa WC šolje, osudili su svi, a najviše pratioci Sofije Milošević, koji su joj uputili brutalne prozivke.

foto: Printscreen/Instagram

"Žao mi je što je pored ovakve devojke i sina otišao s k*rvom. K*rvice, idi potraži nekog novog fudbalera. Meni je samo žao Luke što je s tobom", glasio je komentar na koji je Sofija morala da odgovori:

"Dovoljno ti je što si opsednuta mnome. Žao ti je što te nije do’vatio, pa si se utrpala gde možeš. Jadaro, ti epitet k*rve imaš od 14 godine, kada su te razvlačili po ulazima. Umproforko, odje*i."

Kada je shvatila da je preterala s komentarima, brže-bolje ih je obrisala, očigledno ne želeći da o sebi stvara ružnu sliku.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

PPOGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track