BIVŠA ZADRUGARKA RASKRINKANA! Ovo je do sada vešto krila: Menjali su mi papire kad sam krenula u školu... Ali TO JE SVE!
Foto: Instagram screenshot

morala je da se oglasi

BIVŠA ZADRUGARKA RASKRINKANA! Ovo je do sada vešto krila: Menjali su mi papire kad sam krenula u školu... Ali TO JE SVE!

Stars -

Iako se u "Zadruzi" predstavila kao Rebeka Popović, mnoge je iznenadio podatak da je njeno pravo ime, kako se navodi, Spomenka. Bivša zadrugarka brzo je razjasnila o čemu je reč, te istakla da zbog toga nikada nije imala komplekse.

"Da li je istina da se ti zoveš Spomenka, a ne Rebeka?", upitao ju je Milan Milošević, pa tako i razotkrio veliku tajnu zadrugarke.

"Mene je tata dobio jako kasno, ja sam njegovo prvo dete. Njegova rođena sestra nema dece. Međutim, to se mojoj mami nije svidelo, pogotovo zato što sam ja bila dva meseca u bolnici. Između ostalog, on je pričao kako je dobio sina, bio je ubeđen da sam dečak. Pre nego što sam krenula u školu, dobijala je histeriju. Kad sam krenula u školu, menjali su mi papire. U krštenici se zovem Spomenka, a onda je moja mama izabrala da se zovem Rebeka zvanično sa 16 godina. Moja mama je tako želela, ali moj tata je želeo narodno ime. Moja mama je čitala knjigu od nekog književnika o Rebeki koja je bila balerina. Nikad nisam imala komplekse zbog toga", ispričala je tada Rebeka.

?

A post shared by Rebeka Popović ? (@rebecca_sreda_adams) on

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track