SOLISTIČKI KONCERT

MARIJA ŠERIFOVIĆ NA DAN ŽENA NAPRAVILA LUDILO: Na binu došla kroz publiku, a imala JEDAN ZAHTEV! (KURIR TV)

Stars -

Marija Šerifović počela je svoj prvi solisticki koncert u Sava centru. Pevačica je odlučila da do bine dođe kroz publiku.

Ona je sačekala da se velika sala ispuni do poslednjeg mesta, a onda se pojavila svima "iza ledja". Kada su se pogasila svetla na video bimu se pojavila poruka u vidu upustva za praćenja njenog koncerta, a to je podrazumevalo da posetioci isključe mobilne telefone i uključe emocije i dobro raspoloženje.

foto: Printscreen

Kada se pojavila na vratima, svi su ustali sa stolica da je pozdrave. Šerifovićeva je u hodu proćaskala sa svojim poštovaocima, a kada je došla do bine nastao je haos. Muzičko veče počela je svetski poznatim hitom - "Can't stop the Feeling", a potom se obratila svima.

"Ljudi, vi nema te pojma koliko sam ja čekala na ovo. Okej, dobro veče Beograde. Žene, srećan 8. mart", obratila se Marija na početku koncerta i nastavila veče stranim hitovima.

"Malopre sam sa medijima pričala o tome šta se sve desilo za ovih godinu dana koliko se nismo videli. Uglavnom su bili zanimljivi odgovori, a ono što njima nisam rekla, rećiću vama. Kod mene se desilo to da sam izgubila 12 kilograma", istakla je Marija na sceni.

foto: Printscreen

Kurir.rs/LJ.S/LJ.R, Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track