VELJKO JE TREBALO DA BUDE BIKOVIĆEV PARTNER! Reditelj Južnog vetra pričao i sa Cecom, ovo je razlog što ga nema u SERIJI
Foto: Damir Dervišagić

stars priča nedelje

VELJKO JE TREBALO DA BUDE BIKOVIĆEV PARTNER! Reditelj Južnog vetra pričao i sa Cecom, ovo je razlog što ga nema u SERIJI

Stars -

Iako su producenti serije u mladom bokseru videli idealnog opasnog momka koji može da dočara zatvorski život, do Ražnatovićevog učešća u seriji ipak nije došlo

Mada je u hit seriji „Južni vetar“ zapaženu ulogu trebalo da ima i Veljko Ražnatović, do toga ipak nije došlo. Prošlo je šest meseci otkako su snimljene te epizode, a pravi razlog zbog čega je sportista izostao iz ovog projekta nije naveden. Naime, sin folk zvezde Cece Ražnatović izabran je da igra Maraševog drugara, kojeg u seriji tumači Miloš Biković, zato što su producenti tražili mlade momke koji izgledaju opasno i koji na kraju filma završe iza rešetaka. Zbog čega nije mogao da snimi svoje scene, za Kurir Stars priča reditelj ovog ostvarenja Miloš Avramović.

- Ideja da Veljko bude deo serije nije bila moja, ali sam predlog odmah prihvatio. Bio je čak i na probnom snimanju, vežbao s Bikovićem svoje scene i moram priznati da ne možete da ga ne primetite kao pojavu. Plan je bio da otvori seriju - počinje priču Avramović, koji je, pored serije, režirao i film „Južni vetar“.

foto: Damir Dervišagić

Svoje scene sa Milošem Bikovićem Veljko je trebalo da snimi u zatvoru Zabela u Požarevcu i baš zbog lokacije nije postojala mogućnost da to uradi neki drugi dan, s obzirom na to da se uoči snimanja javio i saopštio da zbog bolesti ipak nije u prilici da obavi poveren zadatak.

- Razgovarali smo i sa Cecom o Veljkovom angažmanu u seriji. Priče da mu je ona zabranila da igra ne bih da komentarišem. Na dan snimanja Veljko nam je poslao poruku da se razboleo i mi smo morali da izbacimo taj lik iz priče - zaključuje reditelj.

Ražnatović je pored svojih bokserskih mečeva u centru medijske pažnje i zbog toga što se prošlog novembra oženio Bogdanom Rodić, s kojom će se u junu ostvariti u ulozi roditelja. Mediji ne pišu samo o njegovim uspesima, već i tetovažama, a poslednja u nizu je lik Gavrila Principa.

foto: Marina Lopičić

Inače, pored Veljka, od javnih ličnosti ponudu da se oproba kao glumica dobila je i pevačica Jovana Nikolić Mišković. Trebalo je da igra suprugu crnogorskog mafijaša kojeg tumači Ljubomir Bandović. Ona je ipak postala deo serije „Južni vetar“ jer je sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem snimila naslovnu numeru „Pazi se“.

- Spojili smo muzički i filmski svet. Dopada mi se što reditelj dosta obraća pažnju i na muziku. U spotu se pojavljuju Miloš Biković, Vuk Kostić i Jovana Stojiljković i to je bio prvi put da snimam s glumcima - rekla je pevačica.

U planu je snimanje i filma „Južni vetar 2“, pa postoji mogućnost da Veljka na kraju vidimo kao deo te priče.

Ne gleda iza sebe

VELJKO OKRENUT SAMO BOKSU

foto: Printscreen

Povodom uloge koju je trebalo da ima u seriji „Južni vetar“ kontaktirali smo i sa Veljkom Ražnatovićem, ali je on uoči priprema za izazov koji mu sledi 27. marta u Bečićima okrenut samo karijeri. - Moj menadžer Nenad Borovčanin, trener Ivan Alimpić i ja napravili smo strategiju da idemo korak po korak do evrotitule. Samim tim, svaki sledeći meč je najveći izazov za mene kako bih bio maksimalno spreman kada dođe trenutak da se borim za pojas. Na spektaklu 27. marta u Budvi biću uvodna borba, ali vam obećavam da ćete me vrlo skoro gledati kao izazivača za evropsku ili svetsku titulu i da ću se posle toga na ovakvim promocijama pojavljivati sa svojim pojasom - optimističan je Ražnatović.

Pravi naslednik

MAMINIM STOPAMA

scena iz  „Nečiste krvi“ Ceca i Rade Šerbedžija
scena iz „Nečiste krvi“ Ceca i Rade Šerbedžijafoto: Screenshot

Kada je prošle jeseni potvrdio da će početkom leta postati otac, Veljka su mnogi upoređivali s majkom Cecom, koja se u ulozi roditelja prvi put ostvarila u 24. godini, jednako kao što će se to desiti njenom nasledniku. Međutim, nije to jedina koincidencija. Naime, Veljku je uloga u seriji „Južni vetar“ ponuđena u istom životnom periodu kao i njegovoj majci. Ceca je, da podsetimo, 1996. završila trogodišnje snimanje serije „Nečista krv“, u kojoj je oživela ulogu Koštane, i to rame uz rame s velikim glumačkim imenima kao što su Rade Šerbedžija i Ljuba Tadić.

foto: Nemanja Nikolić

Razgovarali smo i sa Cecom o Veljkovom angažmanu u seriji. Priče da mu je ona zabranila da igra ne bih da komentarišem. Na dan snimanja Veljko nam je poslao poruku da se razboleo i mi smo morali da izbacimo taj lik iz priče, kaže reditelj Miloš Avramović

Kurir.rs/ Ljubomir Radanov Foto: Damir Dervišagić

foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track