POBEDNIK FARME POGINUO U RIJECI! Roditelji skrhani bolom, a odmah zvali njegovu Ivanu: Moram da budem jaka ZBOG DECE!
Foto: Youtube screenshot

tragedija

POBEDNIK FARME POGINUO U RIJECI! Roditelji skrhani bolom, a odmah zvali njegovu Ivanu: Moram da budem jaka ZBOG DECE!

Stars -

Saša Vujnović (28) poginuo je u petak poslepodne na gradilištu u Rijeci, potvrdila je za tamošnje medije njegova uplakana partnerka Ivana Povž. Saša je javnosti bio poznat kao pobednik šeste sezone "Farme" koja se emitovala 2018. godine.

"Javili su mi njegovi roditelji. U šoku sam. Moram biti jaka, zbog dece i zbog njega", jecajući je izjavila Ivana, koja uskoro treba da se porodi po četvrti put.

"Možemo vam potvrditi da imamo smrtni slučaj, da je stradala muška osoba prilikom izvođenja radova. Detalji će se znati nakon uviđaja", poručili su tamošnjim medijima iz policijske uprave.

Kako se navodi, radovi na krovu zgrade od tri sprata počeli su pre nedelju dana, a stanari su istakli kako su radila četiri radnika. Ispričali su da je mladi građevinar bio vezan, ali da mu je pao čekić pa se zbog toga odvezao. Mislio je da će ga dohvatiti, ali se okliznuo i pao.

Inače, pre ulaska u rijaliti Saša je sebe opisao kao osobu koja obožava da gradi kućice od drveta te uređuje bašte. Prijavio se jer je bio željan novog iskustva i radovao se upoznavanju ljudi različitih karaktera. Tokom šoua sprijateljio se s Editom Ptičar, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 2018. godine, a za nju je imao samo reči hvale.

Kurir.rs, M.G/24sata.hr/Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track