CILJ MI JE DA ODBRANIM GAGIJA! U Zadrugu ulazi još jedan član ĐOGANI porodice, spreman je na SVE!
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

U PREGOVORIMA

CILJ MI JE DA ODBRANIM GAGIJA! U Zadrugu ulazi još jedan član ĐOGANI porodice, spreman je na SVE!

Stars -

Brat Gagija Đoganija Andrija (Baki B3) nije ostao imun na situaciji u rijalitiju otkako je ušla Anabela Atijas. On je prokomentarisao odnos između Gagija i Anabele, tvrdeći da ipak ne može za sve da krivi bivšu snaju.

"Meni je drago što je Anabela ušla, da bi se pokazalo da Gagi nije najgori. Ona u ovoj situaciji nikako ne može da naškodi mom bratu, već samo da pokaže svoje pravo lice. Ne mogu da krivim za sve Anabelu, jer je ona u mnogim kritičnim situacijama pomogla Gagiju, pogotovo kada je bila reč o narkomaniji", rekao je Baki, a onda se osvrnuo na priču o Luni i novcu koji je dužna napolju.

foto: Pritnscreen Happy tv

Naime, Đoganijeva je u rijalitiju priznala da je dužna 25.000 evra i da nije ušla u "Zadrugu" da bi cela njena porodica "pocrkala od gladi".

"Čuo sam da Luna nema novca, ali me to ne čudi. Kada je izašla iz rijalitija mislila je da će da zgrne ogromnu lovu. Ona jeste nastupala nakon Zadruge, ali je isto tako puno novca potrošila na pesme i spotove. Nažalost je došlo takvo vreme da posla i prihoda nema u velikim količinama. Pored Lune je i Gagi bio dužan, tako da je cela porodica bila u finansijskim problemima. Sva sreća, moj brat je uspeo da vrati sve dugove. Đole i ja smo pokušali da vratimo sve njegove dugove i da ga izbavimo iz bede. Našli smo mu se u najtežim trenucima, takođe smo ga i iz bednog naselja u kom je živeo iselili", priznao je Baki B3 i dodao:

"Pre neki dan sam se ponovo čuo sa čelnicima produkcije i postoji mogućnost da uđem u rijaliti, naravno za dobar honorar. Cilj mi je da odbranim svog brata Gagija, jer se vidi da ima dodatnu tremu pred kamere. Ako bi zatrebalo, ušao bih i u sukob sa Anabelom kako bih odbranio naše prezime Đogani. Sa Ninom sam se video pre mesec dana kada sam bio u Zemunu. Ona je dobro dete, izvadio sam joj 1000 dinara i častio je. Iako nije htela da uzme pare, ja sam joj dao za džeparac. Moja ćerka Anđela koja nikada nije bila sa njom u kontaktu, tražila je njen broj kako bi se čula sa njom, jer pretpostavlja da joj je teško u ovim momentima."

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track