SNIMAK KOJI JE MNOGE ZAČUDIO

SEVE ŠETALA BEOGRADOM I UGROZILA SVE: Policija je odvela u IZOLACIJU, napravila DRAMU pred Milanovim STANOM! (VIDEO)

Stars -

Agonija između Severine Kojić i oca njenog sina Milana Popovića, i dalje se nastavlja.

Pevačica je došla iz Hrvatske kako bi videla dete koje po odluci suda ima pravo da viđa utorkom i četvrtkom, ali joj to nije prošlo za rukom jer je kralj bakra u izolaciji sa sinom zbog koronavirusa.

Snajka Dragana Kojića Kebe je uzalud zvonila ispred zgrade, biznismen nije želeo da je primi, pa se Seve obratila na Instagramu.

foto: Printscreen/Instagram

- Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio da ovde provede celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledeći vikend. Pristala sam ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim pretnje, podmetanja i blaćenja. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dete koje nije videlo majku punih pet dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedeljak. Onda se predomislio i juče. I kada je konačno došao utorak, dan kada ne plačem, umesto da zagrlim rođeno moje, njegov otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. 18. marta, o kojem me uopšte nije izvestio - rekla je Severina.

NIJE SAVESNA

Inače, srpski mediji pišu da je Severina u Beograd stigla iz Švajcarske i da nije prijavila kao savesni građanin da je boravila u jednoj od najugroženijih zemalja, pa da je samim tim morala da dve nedelje provede u izolaciji. Severina je u Švajcarskoj bila 7. i 8. marta kada je imala nastup, a kada je došla u Srbiju oglušila se o mere Republike Srbije i slobodno šetala gradom.

foto: ATA Images

Kako piše "S. Telegraf" pevačicu je na Bežanijskoj kosi pronašla policija i odvela je kod sanitarnog inspektora. Tu joj je objašnjeno da je u obavezi da se izoluje na dve nedelje koje će verovatno provesti na Bežanijskoj kosi.

- Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao ni da mi moje dete mahne kroz baIkon ili vrata - napisala je pevačica.

Medutim, njen nekadašnji suprug Milan tvrdi suprotno i kaže da je na vreme obavestio Severinu o izolaciji.

- Ja sam Severinu na vreme obavestio da smo sin ija u izolaciji. Međutim, ona je u svom karakterističnom duhu porodičnog nasilnika upravo tako na silu pokušala da ostvari neko svoje pravo. Kada joj to nije uspelo, onda je kao po običaju u pomoć pozvala javnost i krenula da manipuliše tako što plasira lažne i netačne informacije, s namerom da nizi oca svog deteta koji vodi računa o zdravlju našeg sina. To bi svakom roditelju trebalo da bude na prvom mestu. Nadam se da će što pre shvatiti da bahatim ponašanjem ne može ništa da postigne, već da treba da počne da se ponaša odgovorno, civilizovano i vaspitano - naveo je Milan.

foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track