JA NISAM KUKAO I KAD NIŠTA NISAM IMAO! Evo kako izgleda kod Đanija u karantinu: Kartam se s decom, a Slađa zavodi RED!
Foto: Sonja Spasić

objasnio

JA NISAM KUKAO I KAD NIŠTA NISAM IMAO! Evo kako izgleda kod Đanija u karantinu: Kartam se s decom, a Slađa zavodi RED!

Stars -

Radiša Trajković Đani, kao i njegove brojne kolege, trenutno sve vreme provodi u izolaciji koju, kako kaže, dobro podnosi.

"Kao i svi tako i ja kući. Ne izlazim, do prodavnice sa decom i poštujem sva pravila. Slađa nije uvela nista novo, samo više priča - perite ruke, ne ulazite obuveni i sve čisti asepsolom, čak i psu nogice", počeo je Đani.

Koliko sve utiče finansijski, na posao, i kako podnsiš karantin?

"Karantin podnosim dobro. Prija mi, ne pamtim kada sam ovoliko odmarao, jedino mi je žao što je ovo zadesilo ceo svet, a odmor mi prija kao i svima sa estrade. Što se tiče finansija, niko neće ostati gladan. Samo da sve bude kako treba. Biće para, samo zdravlje da nas služi. Ja ne kukam i nikada nisam kukao i kada nisam imao. Što se tiče policjiskog časa sve ću poštovati po zakonu i neka se uvede i ceo dan ako treba samo da narod bude dobro."

Da li ima straha u porodici i kako sada kada imaš više vremena za sebe, na koji način ga koristiš?

"Pa normalno je da ima malo straha, ne bi bilo normalno da se ne plašimo. Za sada je sve dobro. Deca i mi se malo kartamo, malo filmovi, 'Zadruga', ubijamo vreme bitno je da se lepo slažemo i volimo."

Ima li tenzije u kući otkad više provodiš vremena u svom domu? Da li se svađaš sa Slađom?

"Da! Nije navikla da sam toliko kući, smeta kada ne vratimo sve na svoje mesto, mislim na garderobu, patike i kaže može sve ali nemoj da pravite lom. Kuva dobro i ispunjava nam želje (smeh)"

Šta ti najviše nedostaje od svakodnevnih aktivnosti?

"Pa, uglavnom ništa specijalno. Mi smo jako druželjubivi i bitno nam je društvo ali čujemo se telefonom, sad pijemo piće preko video poziva (smeh). Za sada je sve podnošljivo, daće Bog da nepotraje dugo. Čuvajte se ljudi i poštujte pravila za dobrobit svih nas! Pozdrav, familijo", zaključio je Đani u svom stilu.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja