DINA JE PRIVEDENA ZBOG KRŠENJA POLICIJSKOG ČASA! A majka joj je bila srpska heroina: Malo ko je OVO znao!
Foto: Damir Dervišagić

otkrivamo

DINA JE PRIVEDENA ZBOG KRŠENJA POLICIJSKOG ČASA! A majka joj je bila srpska heroina: Malo ko je OVO znao!

Stars -

Dina Galorini, bivša stanarka vile "Parova" u Zemunu, navodno je prekršila policijski čas prethodne večeri oko 19 sati kada se vozila po Mirijevskom bulevaru pokušavajući da pobegne od policije. Kako se dalje navodi, pošto je uhvaćena izmereno joj je 1,9 promila u krvi.

Inače, Dina je ćerka srpske heroine Ljiljane Žikić Karađorđević, koja je kao dobrovoljac poginula na Kosovu sa 42 godine. I pre nego što se pojavila u rijalitiju, Galorinijeva se često pojavljivala na televiziji i govorila o svojoj majci, te njenom herojskom činu. Njeno detinjstvo bilo je veoma teško zbog gubitka majke i odrastanja u hraniteljskoj porodici.

Kada je Ljiljana, kao veliki patriota, krenula da kao dobrovoljac brani Kosovo, Dinu i njenog brata Alberta ostavila je kod svoje bliske prijateljice. Međutim, deca su kasnije, posle Ljiljanine smrti, završila u Centru za socijalni rad. Njena prijateljica odselila se u Hrvatsku.

Alberto se, inače, priključio rijaliti ekipi vile "Parove" u najnovijoj sezoni.

foto: Printskrin / You Tube

S obzirom da se Dina i njen brat nisu želeli razdvajati, hraniteljka Ljilja, koja se zvala kao i njihova majka, primila je oba deteta. Vest o majčinoj smrti Dini i njenom bratu saopštio je njihov ujak, majčin brat, koji je došao iz Kanade.

Njena majka Ljiljana pisala je i pesme, najčešće rodoljubive, a poslednja je "Braniću Srbiju i kad budem mrtva". Poginula je 1. aprila 1999. godine u selu Ljubenić kod Peći na Kosovu.

Ljiljana je odlikovana sa najvišim državnim počastima.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track