Najnovije vesti

ANA POKAZALA OŽILJAK OD OPERACIJE: Da li je ovo dokaz da je ugradila prsten oko želuca?!
Foto: Instagram, Screenshot

Stars priča nedelje

ANA POKAZALA OŽILJAK OD OPERACIJE: Da li je ovo dokaz da je ugradila prsten oko želuca?!

Stars

Ono što nikako nije htela da prizna - hiruršku intervenciju pomoću koje je drastično smršala, pop pevačica je razotkrila gostujući u jednoj emisiji, i to sasvim slučajno

Više putaAna Nikolić demantovala je da se podvrgla ugradnji prstena oko želuca operativnim putem, pomoću čega je smršala više od 60 kilograma. Mediji su detaljno pisali o tome, ali ona bi se svaki put oglasila i govorila da je prirodnim putem oslabila, dijetama i uz naporne treninge.

Da to ipak nije istina, Ana je sama pokazala kada je gostovala u emisiji „Ami Dži šou“ pre nekoliko nedelja. Pred sam kraj, na nagovor voditelja Ognjena Amidžića, pristala je da izvede jednu vežbu koju praktikuje svakodnevno.

Reč je o takozvanoj sveći - legne se na leđa, a noge se podignu skroz uvis i u tom položaju se ostane neko vreme. Nikolićeva je legla na tepih u studiju i čim je podigla noge, njen roze sako se svukao, pa je stomak ostao go. Tako smo mogli da vidimo, doduše oni malobrojni koji su obratili pažnju, da se na Aninom stomaku s leve strane jasno uočava rez, nalik na rupu.

foto: Screenshot

Raspitali smo se kod medicinskih stručnjaka, koji su nam na osnovu ove slike objasnili da upravo ovako izgleda stomak nakon ugradnje pomenutog prstena laparoskopijom. Naravno, rez će vremenom postati neprimetan, ali je u Aninom slučaju još rano za tako nešto, s obzirom na to da je ona operaciju imala pre samo nekoliko meseci.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, kako je Kurir pisao, pevačica je u junu prošle godine rešila da se pomoću hirurgije otarasi suvišnih kilograma jer nijedan drugi metod, uključujući treninge i dijete, nije dao rezultat zbog poremećaja hormona. To ju je koštalo nešto više od 5.000 evra, a operaciju je obavio jedan domaći priznati hirurg u blizini Beograda.

VIP intervencija

ONI SU SMRŠALI NA ISTI NAČIN

l Nije Ana jedina javna ličnost koja je pomoću prstena oko želuca uspela da se oslobodi kilograma. Nedavno je i Darko Lazić išao na istu intervenciju i sada je lakši za 20 kilograma, pre njega je to učinio Dejan Milićević, a i Stoja Novaković je svojevremeno na identičan način postala fit. Pre nekoliko nedelja i Indi Aradinović je imala takvu operaciju, koja u njenom slučaju nije prošla najbolje pa je postoperativni tok trajao duže od predviđenog.

Kurir.rs/ Ivan Ercegorčević  Foto: Instagram, Screenshot

foto: Kurir

kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...