ŠOK INTERVJU DEJANE ŽIVKOVIĆ! Iskreno o dečku, provokativnim fotkama i NEUMORNIM UDVARAČIMA: Ne treba mi takav BALAVAC!
Foto: Printscreen/Instagram

bez dlake na jeziku

ŠOK INTERVJU DEJANE ŽIVKOVIĆ! Iskreno o dečku, provokativnim fotkama i NEUMORNIM UDVARAČIMA: Ne treba mi takav BALAVAC!

Stars -

Ljubavni život Dejane Živković već dugo drži pažnju javnosti, a kako i trenutno ne razmišlja o partneru - otkrila je kakvog priželjkuje, ali i da je okružena neumornim udvaračima. Ovih dana sve vreme provodi među četiri zida, ali napominje da joj je trebalo vremena da se privikne na novonastalu situaciju, pošto zbog posla "živi u koferima".

"Mesec dana sam u izolaciji, izađem samo na kratko kada moram nešto da obavim. U početku sam imala problem da budem zatvorena, ali sam se sada navikla. Kako je svima, tako je i meni. Po ceo dan čitam, meditiram, treniram, razgovaram sa prijateljima iz celog sveta, a najteže mi pada to što ne mogu da putujem, jer je moj život bukvalno u koferima otkako znam za sebe", počela je manekenka.

S obzirom na to da je tvoj posao vezan za inostranstvo, a od modelinga i zarađuješ, da li je ova situacija loše uticala na tvoje finansijsko stanje?

"Naravno da jeste, kao i u celom svetu! S druge strane, ja sam veliki pozitivac i već pravim planove za život nakon korone (smeh). Sada ne trošim puno novca, što je za mene izuzetno čudno, ali i nemam na šta, takva je situacija."

Na društvenim mrežama često objavljuješ provokativne fotografije. Da li se muškarci sada više javljaju, interesuju...?

"Čini mi se da puno ljudi imaju pogrešnu sliku o meni bas zbog tih fotografija. Bavim se modelingom, moj posao zahteva od mene da se 'provokativno' fotografišem i to je sastavni deo mog posla. Ako je slikanje za neku kampanju donjeg veša, sigurno neću biti obučena u skafander (smeh). Volim svoje telo i nemam problem da ga pokažem. Muškarci su neumorni, ali na to sam navikla. Ne obazirem se, niti mi znači."

Koji je tvoj tip muškarca?

"Inteligentan, stabilan, zreo, onaj koji je proputovao svet… Jednostavno, moraju da postoje teme o kojima bismo razgovarali i mora da mi drži pažnju. Želim muškarca od kog mogu nešto da naučim, a ne nekog balavca koji samo gleda moje fotografije na društvenim mrežama."

Ranije smo koliko-toliko bili upoznati sa tvojim emotivnim partnerima. Da li si sada odlučila da kriješ dečka sve dok ne budeš sigurna da ćeš se udati za njega ili ne?

"Da! Nekoliko puta sam rekla da će mi sledeći dečko za kog mediji budu saznali najverovatnije biti muž! Više nemam vremena za polovične veze, da ne kažem balavce."

Koja je tvoja dijagnoza ovih dana? Lepa, a sama ili lepa i luda?

"Lepa i luda! Uvek luda! Žena sam od akcije i ne volim da mi je monotono u životu. Obožavam da se provodim i nikako ne volim dosadne ljude bez energije."

Kako se snalaziš u kuhinji?

"Još uvek se ne interesujem za kuhinju. Živim sama, tako da ne vidim poentu da nešto sebi kuvam. Jednog dana, kada budem imala muža i decu, svakako ću kuvati. Verujem da ću biti dobra domaćica, jer su sve žene u mojoj porodici odlične u kuhinji."

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track