KATARINA ŽIVKOVIĆ OD OVOGA NE ODUSTAJE I U KARANTINU! Svaki dan to radi i nikad joj nije DOSADNO!
Foto: Dragan Kadić

sve je osmislila

KATARINA ŽIVKOVIĆ OD OVOGA NE ODUSTAJE I U KARANTINU! Svaki dan to radi i nikad joj nije DOSADNO!

Stars -

Katarina Živković važi za jednu od najzgodnijih pevačica, a te titule ne planira da se odrekne i u karantinu. Kako kaže, ona svakodnevno vežba i tako održava svoju liniju, koju će rado i pokazati u nekim budužim poslovnim poduhvatima.

"Treniram kao lavica i to svaki dan baš jako. Posvećena sam treninzima, vežbama, a kada se sve ovo završi i kada budemo mogli da izlazimo snimiću spot za novu pesmu. Zasad mi ništa ne nedostaje i šaljem svima pozitivnu energiju, a pre svega onima koji su zbog prirode svog posla izloženi virusu", kaže Kaća, koja pored vežbanja često prati i informativne kanale.

"Stvarno je strašna pomisao što se dešava. Baš jezivo. Mi smo privilegovani što možemo da ostanemo kućama i da budemo zaštićeni od virusa, za razilku od onih ljdi koji su u konstantnom dodiru sa ostalima, pa je samim tim velika verovatnoća da će oni oboleti od korone. Da ne pričamo o medicinskim radnicima i farmaceutima. Meni izolacija prija, to što ne viđam direktno a prijateljima, obavljam putem Vajbera i ostalih mreža. Ja sam takav tip da mi nikada nije dosadno. Mogu sebi da posvetim dovoljno pažnje, vremena, koje ću iskoristiti da mi bude lepo. Dosta čitam, treniram, uvek imam pakovanje na licu, kosi. Vodim računa o sebi, negujem se i razmišljam pozitivno", zaključuje ona.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track