Najnovije vesti

DO KRAJA ŽIVOTA ĆU MORATI DA PRIMAM INJEKCIJE! Oglasila se Indi pa poručila: Više NIKAD ništa neće biti kao PRE!
Foto: ATA images

Dobila sam bajpas umesto smanjenog želudca

DO KRAJA ŽIVOTA ĆU MORATI DA PRIMAM INJEKCIJE! Oglasila se Indi pa poručila: Više NIKAD ništa neće biti kao PRE!

Stars

Indira Indi Aradinović uspela je da dobije bitku za život. Pre nekoliko dana puštena je na kućno lečenje, a kako kaže,do kraja života će morati da prima injekcije.

"Jedina stvar zbog koje sam srećna jeste što sam izašla iz bolnice posle toliko dugo vremena i što mogu da kažem da mi je zdravlje stabilno", započinje priču pevačica.

foto: Printscreen/Instagram

"Oporavak kao opravak je u kućnoj nezi. Imam kontrolu za nekoliko dana. Slušam doktore. Pridržavam se svega što su mi rekli i što je potrebno. Vreme će sve ostalo pokazati. Treba vreme da odradi. Nisam sada u nekoj povratničkoj fazi, oporavljam se", poručuje Indi.

Na pitanje kako će dalje trajati oporavak i hoće li biti potrebna još neka operacija, kaže:

foto: Vladimir Milovanović

"Neće više biti operacija. Van životne opasnosti sam. Bitka je završena. Ostao je ostatak lečenje, koji se svodi na pregleda, zdravu ishrana, određeni način života koji nisam vodila nikada. Oporavak koji sam prošla i šta sam sve preživela ravno je paklu", ističe Indi i dodaje:

"Nakon svega, ostala sam bez slezine, povređen je pankreas, a do kraja je života ću morati da primama injekcije. Dobila sam bajpas umesto smanjenog želudca. Više nikada neću imati staro zdravlje koje sam imala pre nego što sam otišla na operaciju, sve što se desilo je meni trajno promenilo život. Moj oranizam je oslabljen i pitanje je da li ću uspeti da se vratim na staro stanje", objašnjava pevačica.

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...