GOCA TRŽAN DOŽIVELA VELIKI PEH U STANU! Tek kada je sve izgorelo izvukla je važnu POUKU!
Foto: ATA Images

malo ko je znao

GOCA TRŽAN DOŽIVELA VELIKI PEH U STANU! Tek kada je sve izgorelo izvukla je važnu POUKU!

Stars -

Goca Tržan, iako spada među pevačice koje mogu da se pohvale pravim kulinarskim umećem, jednom prilikom ostavila je ručak na najjačoj vatri, pa ostala i bez njega i bez šerpe. Tada je zaključila da čovek mora biti strpljiv, te da nipošto ne skida pogled s onoga što priprema, kao i da je ljubav najvažniji začin za hranu.

"Jednom sam spremala gulaš i ostavila ga na najjačoj vatri. Toliko je izgorelo da se šerpa odozdo zapalila i morala sam da je bacim. Naučila sam da je u kuvanju najbitnija kategorija da budete strpljivi i da ne mičete pogled sa onoga što spremate. Najvažniji začin za hranu je zapravo ljubav."

"Od onih sam što obožavaju kuvanje i uživam beskrajno u tome, tako da je meni ova situacija legla ko kec na deset", rekla je Goca pa otkrila šta najviše voli da sprema:

"Volim sve od italijanske do tajlandske i kineske kuhinje. To uvek bude neka moja verzija hrane, volim da eksperimentišem. Ne volim da spremam slatkiše, to mi ne ide od ruke, osim suflea."

U njenim specijalitetima najviše uživa suprug Raša Novaković.

"Mislim da Raša malo više voli kada nešto specijalno spremim jer je Lena izbirljiva kada je hrana u pitanju. Ne voli baš mnogo moje eksperimente, već da je jelo jednostavno i konkretno."

Goca tvrdi i da nijedan poziv nije težak ukoliko ga radite od srca.

"Ništa mi nije teško, ni da budem pevačica, ni kuvarica. Sve u životu što želiš da radiš temeljno nije lako i ne treba ga olako shvatiti", zaključila je ona.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track