KOSTI NEMA RAVNOG! Dara Bubamara progovorila o sinu, a detalj o njoj niko nije znao! Na Vaskrs pokazuje svoj TALENAT!
Foto: Ana Paunković

ISKRENA

KOSTI NEMA RAVNOG! Dara Bubamara progovorila o sinu, a detalj o njoj niko nije znao! Na Vaskrs pokazuje svoj TALENAT!

Stars -

Dara Bubamara otkriva da u njenom domu danima unazad vlada praznična atmosfera.

Pevačica dodaje da je odmalena volela praznike, kao i da je tada veoma srećna.

"Ove godine zbog novonastale situacije slavimo, kao i svi, malo drugačije, svedenije. Navikla sam da na današnji dan budem sa mnogobrojnom familijom i prijateljima, što ove godine nije slučaj, ali potrudila sam se da napravim pravu čaroliju za mog Kostu i, moram vam priznati, odlično se zabavljamo, provodimo vreme zajedno i uživamo. Žao mi je što je čitava situacija sada ovakva, što mnogi nisu sa svojim roditeljima, decom, unucima, ali izgurali smo mi brojne stvari, pa ćemo i ovo. Važno je samo da ostanemo pribrani, slušamo nadležne, čuvamo sebe i druge i sigurna sam da nas čekaju lepši dani", rekla je Dara.

foto: ATA Images

Mnogi nisu znali da je Dara odlična kuvarica i da sve za praznike priprema sama.

"Sada sam se, budući da sam imala vremena, baš potrudila, i oko farbanja jaja i oko trpeze. Nemam često vremena, ali znam svašta nešto da skuvam i napravim, pa sam sada konačno mogla malo da se igram i podsetim se nekih starih, porodičnih recepta. Kada je farbanje jaja u pitanju, tu sam već imala Kostinu pomoć, zajedno smo sve šarali, osmišljavali i bukvalno se igrali, u čemu je posebna čar", priznala je Darakoju su pitali da li joj polazi za rukom da odnese pobedu nad sinom kada je tucanje jajima u pitanju.

"Ne, nema šanse da Kostu neko može da pobedi! Godinama unazad mu već nema ravnog, zna da odabere najjače jaje, pa to ti je! Ne znam kako, ali svaka mu čast! Uvek nas sve pobedi, pa sam se prošle godine našalila sa njim i poturila drveno jaje... To je bio hit! Ipak, ove godine rešila sam da odigram pošteno, a on me je opet pobedio i dokazao da mu nema ravnog", rekla je ona.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track