ĐORĐE DAVID VIĐEN NA PIJACI! Roker poštuje mere socijalnog distanciranja, ali JEDNO je svima zapalo za oko!
Foto: Nemanja Nikolić

baš se uželeo

ĐORĐE DAVID VIĐEN NA PIJACI! Roker poštuje mere socijalnog distanciranja, ali JEDNO je svima zapalo za oko!

Stars -

Đorđe David očito je jedva čekao da se vrati dnevnim aktivnostima, nakon obavezne samoizolacije po napuštanju bolničke sobe u kojoj se lečio od koronavirusa. Osim što se video sa ćerkicom Stašom, on je uhvaćen i na jednoj pijaci, gde je mirno čekao u redu, svakako poštujući mese socijalnog distanciranja.

Roker koji je pobedio Covid-19 nosio je naočare za sunce ali ne i zaštitnu masku, najverovatnije zbog vrućine. Ipak, bio je odeven u tamnu odeću i sa sobom je nosio još kesa iz nabavke.

Podsetimo, Đorđe David 8. aprila napustio je odeljenje pulmologije Kliničkog centra Srbije, gde se lavovski borio sa koronom.

1 / 5 Foto: ATA images

On je 26. marta na svom Instagramu podelio s javnošću rezultate testa, čim je saznao da je pozitivan na koronu. Mučio ga je jak kašalj i temperatura, a u obraćanju za jednu televiziju teško je disao dok je govorio. Nebrojeno puta je ponovio svima da se čuvaju i ostanu kod kuće.

"Ovako... Upala pluća, stravično kašljanje", grabio se za vazuh roker govoreći za Prvu televiziju: "Temperatura tu i tamo... šta da kažem. Definitivno danak neozbiljnosti. Vrtim film kako i šta, u svakom slučaju, teško da su se meni bolesti u životu dešavale. Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, predobrog, kad nekog zakači ovakva stvar... onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu negde svesni da to stvarno može da se desi svakom... Ako smo u početku mislili da je ovo preterivanje sa policijskim časom, sa vanrednim stanjem... ja sam živ primer da je to jedino ispravno u ovom trenutku. Pozdravljam sve prijatelje koji su mi dali podršku, bend, Stašu, Anu, svoje kolege iz žirija iz 'Zvezda Granda', Popoviću hvala ti. Preživeću i ovo, ali ovo mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće", zaključio je Đorđe David tada.

Po izlasku iz bolnice otišao je pravo kući i u samoizolaciju. Nakon tog perioda, sa velikim zadovoljstvom video se sa naslednicom, a detalje tog susreta podelio je sa svima putem društvene mreže Instagram.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track