MISLIM DA IMAM DUG PREMA NAŠEM ZDRAVSTVU! Đorđe David otvorio dušu: Zabrinuti roker rešio da im SPASE ŽIVOT! A evo kako!
Foto: Printscreen/Prva TV

otkrio

MISLIM DA IMAM DUG PREMA NAŠEM ZDRAVSTVU! Đorđe David otvorio dušu: Zabrinuti roker rešio da im SPASE ŽIVOT! A evo kako!

Stars -

Nakon što je pobedio koronu, roker Đorđe David otkrio je svoj sledeći veliki podvig - on želi da da svoju krv i plazmu, pa na taj način pomogne onima koji se sa ovim virusom još uvek bore. "Jednostavno smatram da imam dug prema našem zdravstvu i lekarima da kada prođe poslednji vikend zabrane kretanje pođem i dam svoju plazmu. Naše zdrastvo mi je spasilo život i moja moralna obaveza je da dam plazmu kao neko ko je izlečen da bi eventualno moja krv i moja plazma spasili nečiji život", izjavio je on, pa otkrio čemu se posebno raduje.

"Radujem se koncertima, normalizaciji života, predstavama i 'Zvezdama Granda' koje se nadam da će nastaviti sa snimanjem u maju", objasnio je on.

Podsetimo, Đorđe David je 26. marta putem svog Instagrama podelio s javnošću rezultate testa, čim je saznao da je pozitivan na koronavirus.

"Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam Covid-19. Ne kapiram, očajan sam", poručio je on, a kasnije se i uključio uživo informativni program Prve, pa otkrio kako se tačno oseća.

"Upala pluća, stravično kašljanje, temepratura tu i tamo... Šta da vam kažem, defintivno danak neožbiljnosti. Vrtim film, kako i šta? ...U svakom slučaju, teško da su se meni bolesti dešavale u životu, meni je prvi put da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i predobrog zdravlja, kada nekog zakači ovakva stvar... Onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu svesni da to može da se desi svakome", pričao je i grabio se za vazduh tada on, noseći zaštitnu masku na licu.

foto: ATA images

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Printscreen Prva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track