PRVE PARE DALA JE NA SLATKIŠE! A ovako je obradovala majku Branku: Ana Kokić pekla je zanat u FRIZERAJU!
Foto: Nemanja Nikolić

stars vremeplov

PRVE PARE DALA JE NA SLATKIŠE! A ovako je obradovala majku Branku: Ana Kokić pekla je zanat u FRIZERAJU!

Stars -

Pevačica Ana Kokić prvi novac zaradila je pred kraj osnovne škole angažujući se na jednoj radio-stanici kao voditeljka programa, ali kako je sama istakla, mnogo zanimljivije bilo je dok je radila u jednom frizerskom salonu i tu naučila sve cake ovog zanata.

"Bilo je to 1999. godine, tokom bombardovanja naše zemlje. U tom periodu nije se išlo u školu, a pošto se zbog stalne vazdušne opasnosti nisam udaljavala s Banovog brda, gde sam stanovala, vreme sam prekraćivala asistirajući maminoj prijateljici u njenom frizerskom salonu. Kasnije sam počela čak i da šišam mušterije i odlično sam ispekla taj zanat. To znanje kasnije mi je mnogo koristilo a i sada, tokom pevačke karijere, neretko sama sebi sređujem frizuru", opisala je jednom Ana.

foto: Nemanja Nikolić

Pop pevačica se potom prisetila na šta je potrošila svoje prve honorare.

"Jednom prilikom sam sav zarađeni novac, koji u to vreme nije bio zanemarljiv, potrošila na kupovinu slatkiša. Jedan od prvih honorara poslužio mi je da obradujem mamu Branku, kojoj sam poklonila belu vazu s plavim cvetovima jer joj se mnogo dopadala i dugo pre toga priželjkivala je da je ima", dodala je tada pevačica.

IZMEĐU RADIJA I FRIZERAJA

Mikrofon joj je bio suđen

Ana se od malih nogu interesovala za muziku pa joj je otac kupio sintisajzer za Novu godinu. Završila je srednju geološku i hidrometeorološku školu "Milutin Milanković" i upisala srednju muzičku školu u Beogradu. Šest godina je svirala klavir. Pre nego što je započela solo karijeru, Ana je pevala u grupama Ametist i Energija.

Čak i kad je postala poznata, nije joj bilo jasno zašto se mediji interesuju za nju.

"Nisam se družila s ljudima sa estrade pre nego što sam na nju kročila pa nisam ni znala šta sve ide uz pevački poziv. Na taj posao gledala sam kao na igru i mislila da je najvažnije da dobro pevam i da znam da đuskam", zaključila je tada Ana.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Nemanja Nikolić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track