NADA OBRIĆ JE OVAKO PRVI MAJ SLAVILA U ZVORNIKU: Obavezno su svi radili OVO! Pevačica progovorila i o svom ZDRAVLJU!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

NADA OBRIĆ JE OVAKO PRVI MAJ SLAVILA U ZVORNIKU: Obavezno su svi radili OVO! Pevačica progovorila i o svom ZDRAVLJU!

Stars -

Nada Obrić pridržava se svih mera nadležnih organa, zbog čega ne praznuje "na veliko" sa porodicom, već boravi u svom stanu.

Ona je rekla da će iskoristiti svoje pravo da prošeta i udahne svež vazduh.

"Ponašam se primereno, slušam sve ko mala beba, poštujem sve. Sebi sam napravila malu oazu ovde, nije mi dosadno, sve sam organizovala kako meni odgovara i kako mogu da podnesem... A brzi hod u kući mi strašno pomaže, to što prošetam jako mi puno znači! Imam i aplikaciju koja mi meri korake, sve sam ja to proverila dok se nisam uverila", kaže Nada, koja se prisetila kako je i sa kim praznovala u detinjstvu:

foto: Aleksandar Jovanović

"Rođena sam u Zvorniku, tamo sam završila osnovnu školu i gimnaziju... Ima tamo Kula u Zvorniku, obavezno se tamo išlo, porodično. Tu su bili mamin brat, sestre sa porodicama, bilo nas je dosta dece, šestoro-sedmoro... Svi zajedno smo išli. Peklo se prase gore na Kuli, okretalo na roštilju, kako dolikuje. Uz sve te dečije igrarije sve je bilo lepše... Pripremali smo se i psihički i materijalno, finansijski za taj praznik."

Pre više od pola godine pevačica je priznala da su joj treći put dijagnostifikovali kancer, a iz nove bitke izašla je tada kao pobednik. Ipak, u razgovoru je priznala je da je da se u međuvremenu susrela sa novim zdravstvenim problemima o kojima nije želela da detaljiše, ali je poručila da su joj nalazi dobri i da se sada oseća odlično.

"Bila sam sad u martu na operaciji opet, to se nije znalo... Hitno sam morala da idem... Izašla sam iz bolnice kad je korona već počela. Kažu lekari da su nalazi dobri, samo to je bitno, ja se osećam dobro i sve će biti kako treba", poručila je Nada.

foto: Printscreen, Prva

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track