ŠTA DA KAŽEM JA KOJI IZDRŽAVAM 3 BIVŠE ŽENE?! Đani se požalio na krizu zbog korone, a Lukasova reakcija je HIT!
Foto: ATA Images

KOLEGE

ŠTA DA KAŽEM JA KOJI IZDRŽAVAM 3 BIVŠE ŽENE?! Đani se požalio na krizu zbog korone, a Lukasova reakcija je HIT!

Stars -

Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađanom izdržava kaznu kućnog zatvora, koja mu je određena nakon kršenja pravila policijskog časa i okupljanja u vreme epidemije korone.

Dodatnu muku stvara mu to što, kako kaže, izdržava četiri porodice, zbog čega će morati da smanji rashode, a njegovu izjavu prokomentarisao je Aca Lukas.

foto: Printscreen/Instagram

"Ja izdržavam tri porodice sam, imam tri bivše žene. Svako nekog izdržava. Šta da radimo što je predugačka pauza, je l' treba da zamolimo koronu da nam skrati pauzu, pa da možemo da zapevamo? Još dugo nakon ove pauze nećemo raditi. Ja se zgrozim kad čujem ljude kako komentarišu kako će za mesec dana sve biti normalno! Đanija volim kao brata i ne treba mnogo da se žali, pa šta ja da kažem koji izdržavam tri žene", rekao je Lukas, dok njegovo hapšenje nije želeo da komentariše.

"Nisam ni toliko upućen šta i kako. Ja sam Đanija zvao i znam šta sam mu rekao. Pitao sam ga da li mu treba nešto, ali neću da kažem šta sam mu rekao. Ako tvoj prijatelj ubije nekog, nećeš ga nikad izdati i kad nije u pravu", zaključio je Aca.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ/S. Telegraf, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track