NENAD ALEKSIĆ ŠA O DANIMA KOJE JE PROVEO U IZOLACIJI: Izgubio sam mnogo para, ali plovim kako umem
Foto: Bojan Tralović

Intervju

NENAD ALEKSIĆ ŠA O DANIMA KOJE JE PROVEO U IZOLACIJI: Izgubio sam mnogo para, ali plovim kako umem

Stars -

Tamo-vamo: Teško sam sve podneo, uopšte mi nije prijao karantin, navikao sam da sam stalno u pokretu. Plus na sve to, nastupi su otkazani, kaže reper

Nenad Aleksić Ša nedavno je ušao u petu deceniju života, ali ovaj jubilej nije mogao da proslavi zbog vanrednog stanja koje je bilo na snazi. Svoj 40. rođendan obeležio je u društvu supruge Ivane, ali je priznao da mu nije svejedno zbog broja svećica na torti.

Karantin je teško podneo jer je neko ko je stalno u pokretu i nije navikao da miruje, a za Kurir priznaje da mu nedostaje posao, kako zbog druženja s publikom, tako i zbog finansija. Muzičar nam otkriva i da Ivana i on nisu odustali od borbe za potomstvo, kao i da, ukoliko do toga ne dođe prirodnim putem, mogu da se opredele za veštačku oplodnju.

Kako si obeležio rođendan i da li ti je teško pao ulazak u petu deceniju?

- Da budem iskren, nije mi svejedno, nekako su godine proletele dok sam trepnuo. Nažalost, nisam mogao da napravim žurku zbog novonastale situacije, pa sam rođendan proslavio samo s mojom dragom Ivanom.

Kako si podnosio karantin i šta si radio poslednjih mesec i po?

- Jako teško, uopšte mi ne prija karantin jer sam neko ko je navikao da je stalno u pokretu. Plus na sve to sam izgubio dosta novca pošto su nastupi otkazani, ali kao i uvek u životu, ja sam neko ko ume da plovi kako god da je.

Nekoliko puta si učestvovao u rijalitiju. Pratiš li ga i dalje i postoji li cena za koju bi opet ušao u neki?

- Više ne pratim rijaliti jer sam se razočarao u ono što sam u istom doživeo. Nije mi dozvoljeno da budem onaj Nenad koji se samo zeza, pun gas, nego je kreirana neka „niđe veze“ priča s Draganom Mitar. A što se tiče ulaska u isti, pa šta znam, može, samo bi ugovor morao da bude takav da se jasno navede da nema nameštanja fejk priča, uništavanje mog braka, da mi bude dozvoljeno da ja budem ja i naravno ona suma puta dva (smeh).

foto: Bojan Tralović

Dok si bio u „Zadruzi“, cimerima si se poverio da se supruga i ti borite za potomstvo. Pošto je to sve češći problem među parovima, da li ste razmišljali da se podvrgnete vantelesnoj oplodnji?

- Što se tiče dece, Ivana i ja smo se nekako opustili i u fazonu smo ako se desi, desilo se, ako ne, bože moj, život ide dalje. Proverili smo se i bitno je da smo zdravi i znamo da će doći do toga kad bude vreme. Naravno, uvek postoji i opcija za vantelesnu oplodnju, ali to tek na kraju. Prvo treba pustiti prirodu da sama odradi svoje.

Da li si poradio na svom strahu od letenja avionom? Koliko si nastupa po Evropi odbio zbog toga što nisi smeo da letiš?

- Užasno se plašim aviona jer sam doživeo nekoliko baš stresnih letova. Jedan od njih je bio takav da sam se u sebi već opraštao od svih, let za Berlin, sećam se. Tada sam rekao nikad više, mada ko zna, možda ću strah pobediti, nije nemoguće. Nisam odbio niti jedan nastup jer svuda idem kolima, čak i ako je udaljenost nenormalna. Kažu da sam lud, ali opet mi je lakše na zemlji nego na nebu.

Mnoge tvoje kolege, ali i tebe osuđuju što ste se priklonili komercijalnoj muzici, a nekad ste radili čist rep.

- Osudiće vas samo ljubomorni i neuspešni. Mene bi brinulo da me osudi neko jako pametan i uspešan, a ovako samo osmeh i delima pokažeš gde si i takve ostaviš daleko iza sebe.

NIJE LJUBOMORAN

HVALE MI ŽENU IVANU, A JA SAM SIGURAN U NJU

foto: Instagram

Za tvoju suprugu Ivanu često komentarišu da je prava bomba. Da li si ljubomoran, imaš li problem kad izađe bez tebe u provod?

- Ja sam sto posto siguran u svoj brak, ženu, naravno, tako da ne brinem uopšte. Ljubomoran nisam ni mrvicu, što jeste danas retkost, ali je stvarno tako. Drago mi je što je hvale i to mi svakako imponuje (smeh).

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track