HAOS! Luna sasula sve u lice Jeleni Pešić, pa Marko rešio TAJNU koja je MUČILA Đoganijevu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ne može da preboli

HAOS! Luna sasula sve u lice Jeleni Pešić, pa Marko rešio TAJNU koja je MUČILA Đoganijevu! (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani ne može da preboli Marka Miljkovića, pa po Zadruzi ljubomriše i na najmanji Miljkovićev pokret.

"Kako možeš da zameraš Marku zbog šolja, kada ti on više nije dečko?" - glasilo je pitanje gledalaca za Lunu Đogani, a ni Marko Miljković nije propustio da prokomentariše

- Ne pravim ja nikakave scene, ja sam stajala pored ogledala, prokomentarisala sam da ne mogu da verujem, ali i da sam očekivala to. Lepo sam rekla šta će biti i kako će biti, mene moji osećaji nikada ne varaju - rekla je Luna.

- Gledaci su verovatno videli o čemu se tu radi. Ja sam se malo zezao sinić, Jelena i Zorica su sedale pored, Zorica mi je uvalila šolju, rekao sam da vidim neki put, kokošku, pa sam rekao da Zorici vidim snošaj, Kada mi se Jelena obratila,, jesam ja i popio, ustao sam se i otišao. Ja sam svoj kontakt bazirao isklučiov na Zorici. Sada se od toga napravio haos- objasnio je Miljković.

foto: Printscreen

Slažem se da se pravio haos zbog sprdnje. Zorica je meni gledala u šolju, ja sam ubola želju, Marko je rekao da će mi se ispuniti želja, posle sam opet pitala za želju, on je otišao. Možete da pričate šta hoćete, ali meni se želja već isunila - rekla je Pešićeva, a Đoganijeva joj je odbrusila.

- Pa da, ispunila ti se želja, raskinuli smo - dobacila je Luna.

Zorica Marković, koja je bila prisutna, objasnila je da Miljković nije znao da je u pitanju Jelenina šolja, ali da nije ostvario nikakav dublji kontakt između Pešićeve i Miljkovića.

- Vi ste meni postavili pitanje u radiju, a sada govorite da nije ništa bilo. Ko ovde laže? - bila je izrevoltirana Luna, a Marko je zaključio.

- Zorica ima pravo u rijalitiju da radi šta želi, pa ako ste skloni manipulaciji, vi se pecaJte. Smatram da je ovo klasično skretanje teme, ja i dalje ne komuniciram sa Jelenom iz poštovanja prema Luni, koja i dalje ovde posotji - dodao je Miljković.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track