Najnovije vesti

IMA VILE I VIKENDICE, A KUKA NA PENZIJU OD 120€! Zapomagao da NEMA šta da jede, a ONA mu je poslala pola jagnjeta!
Foto: Damir Dervišagić

hit

IMA VILE I VIKENDICE, A KUKA NA PENZIJU OD 120€! Zapomagao da NEMA šta da jede, a ONA mu je poslala pola jagnjeta!

Stars

Pevač Miloš Bojanić nije ni očekivao kakvo će ga iznenađenje sačekati od pevačice Nade Topčagić. Kukao joj je da mu je plata svega 120€, pa mu je ona poslala na kućnu adresu pola jagnjeta.

foto: ATA Images

Ona se trenutno izolovala sa svojim suprugom Zlatkom Đorđevićem na planini Tari, gde imaju vikendicu. Miloš Bojanić je, s druge strane, u svojoj porodičnoj kući sa suprugom Brankom. On je pozvao Nadu da bi proverio kako ona provodi dane, ali joj se usput i požalio kako mu je mala penzija i kako nema šta da jede.

Pevačica mu je u tom trenutku poručila da to nije moguće, jer ima ogromnu vilu i novca. Kada se Miloš iskukao na sav glas, Nada je odlučila da mu pošalje brzom poštom pun paket hrane.

"To vam je živa istina. Čuo sam se Nadom i ona se pohvalila kako komšijama na Tari deli hranu. „Imam tri jagnjeta u frižideru, sve meso smo osušili, spremili zimnicu“, govorila mi je Nada preko telefona. Poručio sam joj da sam ja u velikim mukama i da nemam šta da jedem. Ali to nije sve, priznao sam joj i da mi je mala penzija, koja iznosi svega 120 evra. Iznenadio sam se kada sam ugledao kurira koji mi je doneo u paketu pola osušenog jagnjeta, tri litre kuvanog paradajza, tri-četiri tegle meda, kiselih paprika, ajvara. Nema šta Nada nije spremila. Nakon toga sam ja pozvao i rekao da sam se šalio, da moja supruga Branka izvrsno kuva i da nije bilo potrebe za tim. Ali ona je bila vickasta i odmah mi je odgovorila: „Jedi sad kad nemaš ništa“.", 

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...