BIVŠI ZADRUGAR BACIO OKO NA ANABELU? Luka se oglasio iz izolacije, pa otkrio SVE! Šta li će na ovo reći Zorica Marković?
Foto: Printscreen Pink

šok

BIVŠI ZADRUGAR BACIO OKO NA ANABELU? Luka se oglasio iz izolacije, pa otkrio SVE! Šta li će na ovo reći Zorica Marković?

Stars -

Luka Belić napustio je rijaliti imanje u Šimanovcima, pa po povratku u rodnu Hrvatsku odmah ušao u karantin, zbog čitave situacije sa koronavirusom. Ovaj bivši zadrugar je, pak, rešio da ostane u kontaktu sa svojim fanovima oglašavajući se putem društvene mreže Instagram, gde ga je dok je odgovarao na brojna pitanja iznenadilo i samog to što postoji "buva" da je bacio oko na Luninu majku, Anabelu Atijas.

Podsetimo, Belić je pred izbacivanje ostvario prilično prisan odnos sa pevačicom Zoricom Marković, pa su spekulacije o emocijama prema Anabeli mnoge šokirale.

"Da li si zaljubljen u Anabelu?" glasilo je jedno od pitanja fanova, bez okolišanja.

"Svašta", odgovorio je Luka, te stavio tačku na gradske priče.

Ovom prilikom, on je progovodio i još o mnogo čemu.

"Da li se vidiš u vezi sa Jelenom ili sa Mionom?" bilo je takođe jedno od pitanja radoznalih fanova.

"Ma najbolje svi skupa da živimo srećni i zadovoljni", prokomentarisao je bez pardona on, koji je zatim na pozdrav iz Fetićevog rodnog Novog Pazara odgovorio najsrdačnije moguće.

Zorici Marković će ovo verovatno prilično teško pasti, s obzirom na to da upravo sa Edom ima najviše svađa u Beloj kući "Zadruge", a da prema Beliću gaji posebne emocije, prema rečima njegovih nekadašnjih cimera.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track