ONE SU SE POSLE RAZVODA PREPORODILE! A evo kako su druge žene reagovale na njihove LJUBAVNE BRODOLOME!
Foto: Dragan Kadić, Dejan Briza

detalji

ONE SU SE POSLE RAZVODA PREPORODILE! A evo kako su druge žene reagovale na njihove LJUBAVNE BRODOLOME!

Stars -

Pojedine žene sa domaće javne scene rešile su se da stave tačku na svoje ljubavi, a nakon te odluke su se, sudeći po njihovim licima - preporodile, pa i postale inspiracija za sve one koje se takođe nalaze u brakovima u kojima nisu ispunjene iz bilo kog razloga.

Pevačica Slavica Ćukteraš nakon braka sa Vladimirom Avramovim rešila je da preuzme stvari u svoje ruke, te pokaže veliku hrabrost. Osim detetu, posvetila se i svojoj karijeri, a njena prisutnost na društvenim mrežama svakoga dana i te kako je propraćena od strane fanova i medija. Kako kažu - izgleda bolje nego ikada.

Ništa manje hrabrosti nije pokazala ni Kristina Kija Kockar, koja je nakon kraha braka sa pevačem Slobodanom Radanovićem uspela da se izbori i izdigne iznad veoma teške situacije na privatnom polju. Ona na poslovnom planu uporno niće uspehe, ali svakako nije rekla ne ljubavi, baš kao i njena koleginica.

foto: ATA Images

Nataša Bekvalac udavala se i razvodila čak tri puta, a tokom dva braka dobila je i dve lepe naslednice, Hanu i Katju. Burne periode je uspela da prebrodi i trudi se da što više vremena provodi u porodičnom okruženju, dok na poslovnom planu niže uspeh za uspehom.

foto: ATA Images

Kurir.rs, M.G/Foto: Dragan Kadić, Dejan Briza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track