DRAGANU I EDISA SPAJA SAMO JEDNO! Od njih napolju nema ništa! Prijatelj se oglasio pa RAZVEZAO JEZIK: On se VRAĆA ŽENI!
Foto: Printscreen

nada se

DRAGANU I EDISA SPAJA SAMO JEDNO! Od njih napolju nema ništa! Prijatelj se oglasio pa RAZVEZAO JEZIK: On se VRAĆA ŽENI!

Stars -

Kad se rijaliti imanjem u Šimanovcima proširila informacija da je Edisa Fetića supruga Zilha dovezla do Bele kuće "Zadruge", njegov odnos s ljubavnicom Draganom Mitar ponovo je glavna tema svih razgovora. Supružnici su čak neposredno pred njegov ulazak u Imaginarijum i živeli zajedno, uprkos svemu što je kasnije pričano, a ovim povodom oglasio se i prijatelj čuvenog Torte iz Novog Pazara, te istakao da od njega i Mitrove "napolju nema ništa".

Prema njegovim rečima, sve što njih dvoje vezuje je zatvorenost, a kada napusti rijaliti imanje u Šimanovcima, Edis će se po mišljenju prijatelja Eda verovatno i vratiti svojoj ženi.

foto: Printscreen

"Iskren da budem, ja sam poslednjih nekoliko dana bio u Beogradu, pa se nisam čuo sa njegovima, ali moje mišljenje je da Edisa i Draganu spaja samo ta zatvorenost i osuđenost jedno na drugo, a da će napolju ta 'veza' pući", rekao je Edo i otkrio svoje mišljenje o tome da li će Fetić napolju pokušati da se pomiri sa suprugom Zilhom, sa kojom ima troje dece:

"Iskreno, ja bih voleo da se to desi, ali mislim da mora da prođe neko vreme da bi oni uopšte mogli da ostvare neku normalnu komunikaciju. Mislim da je on svestan šta je uradio i da može da vrati vreme, ne bi ušao u 'Zadrugu'. Ali eto, živ čovek pa pao pod njen (Dragana Mitar) nagovor da joj 'bude podrška", zaključio je Edisov drug.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track